napewno parę osób z forum jeździ w streecie bez hamulców, mam takie pytanie jakie tricki umiecie robić. no bo jak się zastanowić to bez hamulca nie idzie zrobić pivotów, fufanu, abubaca, pedal kicka, do wheelie też lepiej mieć hamulec. więc jakie rzeczy robicie??
ja w zjezdzie moim hamplow nie mam :P znaczy amm ale przedni i ledwo sie zatrzymuje... to jest jazda :P a w strecie sie duzo da... jeszcze bys sie zdziwil... zapodaj se jakis filmik co kolesie po skejtparku jezdza bez hampli :]
zamiast pivotów robisz 180. 360 dokrecane na tyle mi wychodzi z krawęznika- kopie w pedał i blokuje koło. Manual od zawsze bez hamulca. Tak jak i murki bunny na manual. Barpiny poezja.
ee? fufanu,abubaki sie nie da? buehehhehe smieszne, pedal kick w streecie a po *** to nie trial, wheelie i manual uczysz sie bez hebla co za problem popatrz na erenesa
wiedzmin co ty wiesz o jezdzie bez hamulca jak na haysie jezdzisz!! sznurek to bo posrał i jezdzi bez hampla ale prawie we mnie rowerem nie zycił przez przypadek ja sie zatrzymywał, jazda bez hamjpli to nie odpowiedzialne!!
eee: juz wogle nie jezdze na rowerze, kiedys tam z killahem caly dzien jak jeszcze bez hebli jezdzil to sie napatrzylem troche, i wiem jak erenes rzuca rowerem bo sam myslalem ze dostane jak mu filma krecilem | offtopic: ty elvis czasem nie jestes?
buah wy sie dzwicie jak w streecie jezdzic bez hamolcow to sie zastanowcie jak kurierzy jezdza bes hamulcow w spd miedzy samochodami.. tylko ze oni maja ostre koło do tego jeszcze wiec to cos daje...
ale slyszalem ze oni hamuja wychylajac sie przed kierownice i zazucaja tylem nie wiem jak to wyglada ale coz...
ja tez ostatnio jezdzilem bez hamulcow... trickow nie robilem zadnych bo nie umiem:P
e tam bez hamulca jak masz w miare lekkie przelozenie zrobisz fufanu bez problemu :) ja robie tak samo jak robisz 180 i chcesz troche dokrecisz poprostu dajesz w pedal i juz ...
tu problemem nie jest robienie "tryków" tylko to ze czasami masz zonka bo z klatki wechodzi babcia z pieskim a sktecic ni mozesz bo obok idzie małas dziewczyna z lizakim i jak niemasz hampl to mielonke zrobisz, w dodatku jak masz ciezka stritówe