Zapieczony amortyzator w kierownicy
Zapieczony amortyzator w kierownicy
Witam Wszystkich. Mam taki problem , ponieważ chciałem wykręcić kierownice roweru , a tutaj zapieczony amortyzator , próbowałem olejem polać i coca-colą ale nic z tego. Możecie mi napisać jak wyciagnąc amortyzator z kierownicy ??
Wyciagnac amortyzator z kierownicy ? xD kolejna perelka ? xd
Po pierwsze widelki nie sa bezposrednio w zaden sposob polaczona z kierownica tylko z mostkiem.
Amortyzator siedzi w glowce ramy, a opiera sie na lozyskach sterow. nastepnie nakladasz na stery mostek i dokrecasz do niego kierownice (wyjatkiem jest mostek zintegrowany ktory przykrecasz tylko i wylacznie do gornej polki).
Zrob zdjecie bo wiedzy nie masz wystarczajacej by to opisac. Byc moze masz sterowke gwintowana jak w starych markeciakach.
Po pierwsze widelki nie sa bezposrednio w zaden sposob polaczona z kierownica tylko z mostkiem.
Amortyzator siedzi w glowce ramy, a opiera sie na lozyskach sterow. nastepnie nakladasz na stery mostek i dokrecasz do niego kierownice (wyjatkiem jest mostek zintegrowany ktory przykrecasz tylko i wylacznie do gornej polki).
Zrob zdjecie bo wiedzy nie masz wystarczajacej by to opisac. Byc moze masz sterowke gwintowana jak w starych markeciakach.
Re:
Niewątpliwieneejm pisze:Po pierwsze kierownica nie jest bezposrednio w zaden sposob polaczona z kierownica
Re:
napisalem o tym w 2 poscie tego tematu, ze moze miec starego markeciaka z gwintowana sterowka, cie sie wiaze z posiadaniem 1"enigma pisze:Nie pomyślał nikt że gość ma 1'?
jeblemxprot pisze:dla takich technicznych zer jak ty
Re:
i kolejny szukajacy problemu to ze ty klamiesz nie oznacza ze kazdy tak robienigma pisze:Nie kłam, post edytowany 06.06
Edycja ze wzgledu na blad ktory zauwazyl nhp890 w 3 poscie ... (Po pierwsze kierownica nie jest bezposrednio w zaden sposob polaczona z kierownica)