Canyon czas dostawy roweru

wieza
Kontakt:

Canyon czas dostawy roweru

Post autor: wieza »

Witam.

Mam pytanie do osob ktore kupowaly rower w firmie Canyon. Mianowice kupilem tam rower 2 tygodnie temu i jeszcze do mnie ten rower nie dotarl :cry: i monitorowanie przesylki nie dziala. Moje pytanie brzmi: po jakim uplywie czasu dostalisce rower? (2 czerwca dostalem email ze rower zostal przekazany kurierowi UPS)

Z gory dziekuje za odpowiedz :wink:
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

możesz zadzwonić do canyona w Polsce i wszystko ci powiedzą.kumpel czekał 10 dni od momentu przelania kasy. u nas są ze trzy przystanki w jakichś sortowniach.
wieza
Kontakt:

Dzieki za odpowiedz :)
Gavron
Kontakt:

Post autor: Gavron »

Ja widzę miałem szczęście: we wtorek wysłali i był u mnie w piątek rano.
Kontakt z biurem w Polsce jest średni, mailowo odpisują dość opieszale, przy dzwonieniu raz jest zajęte, a potem znów nikt nie odbiera.

Teraz spieram się o wielkość tarczy, bo w dwóch miejscach pokazują, że będzie 200 mm średnicy z tyłu, natomiast przyszedł set ze 180 mm i wg nich nie przeszkadza to wcale, mnie chodzi o zasadę i o fakt że nie przekonuje mnie mniejsza tarcza. Czekam na odpowiedź z ich strony już od ponad tygodnia.

Dzwoń do skutku, powinni coś ustalić, choć jak widzę po swoim przypadku, po podjęciu przez nich działań troszkę to wszystko trwa.

A tak poza tym to rower MISTRZ!
wieza
Kontakt:

Dzwonilem do nich wczoraj i okazalo sie ze rower ''zaginal'' gdzes podaczas transportu :( i mowil ze zajma sie tym natychmiast ( i oby tak bylo). Szczerze mowiac moglem wczesniej zadzwoni poniewarz sledzenie przesylki nie dzialalo od poczatku... . Mam tylko nadzieje ze sprawa sie wyjasni i rower do mnie dotrze :)
ODPOWIEDZ