Mam pytanie do osob ktore kupowaly rower w firmie Canyon. Mianowice kupilem tam rower 2 tygodnie temu i jeszcze do mnie ten rower nie dotarl i monitorowanie przesylki nie dziala. Moje pytanie brzmi: po jakim uplywie czasu dostalisce rower? (2 czerwca dostalem email ze rower zostal przekazany kurierowi UPS)
możesz zadzwonić do canyona w Polsce i wszystko ci powiedzą.kumpel czekał 10 dni od momentu przelania kasy. u nas są ze trzy przystanki w jakichś sortowniach.
Ja widzę miałem szczęście: we wtorek wysłali i był u mnie w piątek rano.
Kontakt z biurem w Polsce jest średni, mailowo odpisują dość opieszale, przy dzwonieniu raz jest zajęte, a potem znów nikt nie odbiera.
Teraz spieram się o wielkość tarczy, bo w dwóch miejscach pokazują, że będzie 200 mm średnicy z tyłu, natomiast przyszedł set ze 180 mm i wg nich nie przeszkadza to wcale, mnie chodzi o zasadę i o fakt że nie przekonuje mnie mniejsza tarcza. Czekam na odpowiedź z ich strony już od ponad tygodnia.
Dzwoń do skutku, powinni coś ustalić, choć jak widzę po swoim przypadku, po podjęciu przez nich działań troszkę to wszystko trwa.
Dzwonilem do nich wczoraj i okazalo sie ze rower ''zaginal'' gdzes podaczas transportu i mowil ze zajma sie tym natychmiast ( i oby tak bylo). Szczerze mowiac moglem wczesniej zadzwoni poniewarz sledzenie przesylki nie dzialalo od poczatku... . Mam tylko nadzieje ze sprawa sie wyjasni i rower do mnie dotrze