[amortyzator] jaki to pike?

soltysfr1
Kontakt:

[amortyzator] jaki to pike?

Post autor: soltysfr1 »

Czy ktoś wie który to rocznik i jaki patent mógł być użyty przy ośce?
http://olx.pl/i2/oferta/rock-shox-pike- ... 6dUcj.html
Kaniowaty
Kontakt:

Post autor: Kaniowaty »

Byłem zainteresowany nim i pisałem z sprzedawcą, napisał : "jestem 2 właścicielem ogulnie nic sie z nim nie działo strasznego rysy zrobił jego poprzedni właściciel przy spotkaniu z kamykami co do osi ona jest wkręcana niestety zapiekła mi sie w piaście co zmusiło mnie niestety do uszkodzenia szybkozamykacza lecz normalnie sie zakręca bez żadnych problemów" a na koniec gdy już byłem prawie chętny : "dzień dobry to jeszcze raz ja przepraszam ze zmieniam zdanie ale to lepiej dla pana bo gdy założyłem amortyzator by zrobić zdjęcia i pouginałem go nie wiem czemu pracuje tragicznie podejżewam że to dlatego że leżał w garażu przez zimę, odwołuję aukcje gdzyż nie chce otrzymać widelca z powrotem" Więc lepiej uważaj by się nie wpakować w syf..
soltysfr1
Kontakt:

Post autor: soltysfr1 »

Dzięki za info. Wyznaje teorię, że jeżeli coś można naprawić to cena pozostaje głównym argumentem. Skoro jednak koleś nic o nim nie wie, to pewnie nie dbał specjalnie i na dobrą sprawę nie warto ryzykować.
Puncu
Kontakt:

Post autor: Puncu »

Na pike trzeba bardzo uważać, młodziki katują je w street czy dirt, nie dbają, nie serwisują, łatwo się nadziać. Nie wszyscy, nie wszystkie ale tak jest ;)
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
ODPOWIEDZ