Składanie roweru dual/street

kesurlimak
Kontakt:

Składanie roweru dual/street

Post autor: kesurlimak »

Witam !
Chciałbym złożyć wygodny rower do jazdy głównie po mieście czasem po lesie i na przełaj. Chciałbym tez na nim trochę poskakać. Wizualnie powinien wyglądać jak klasyczny dual :)
Mój budżet to 3 tyś zł. Proszę Was o pomoc w wyborze wszystkich części od ramy do... śrubek ? :D Kompletnie się na tym nie znam :P
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Widać, że się nie znasz. Takiego roweru się nie da złożyć. Określ do czego ma to być. Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.
Z tego co rozumiem chcesz rower co fajnie wygląda do jazdy po bułki?
Z gówna bata nie ukręcisz.
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Może coś w stylu clasha? http://mybike.pl/rower-ns-bikes-clash-2014-p-8764.html
Da się jeździć, da się skakać, chyba najlepiej.
kesurlimak
Kontakt:

Post autor: kesurlimak »

Nie nie chcę ładnego roweru po bułki. Chcę wygodny rower na którym chcę sobie czasem pojeździć na jednym kole czy też poskakać z większych ramp. Chciałbym jednak też czasem pojechać w dłuższe trasy więc to nie może być typowy rower wyczynowy w stylu BMX który nie ma przerzutek. Nie chciałbym żeby się pode mną rozpadł. Nie lubię też wiecznego problemu z rozregulowującymi się pedałami kierownicą siodełkiem itp. Ogólnie to chodzi mi po prostu o duala. Coś w stylu tego clasha. Całkiem ok.
ODPOWIEDZ