Shimano xt(najnowszy) vs hayes stroker trail
Shimano xt(najnowszy) vs hayes stroker trail
Jak w temacie proszę o pomoc w wyborze hamulca do enduro i lekkiego fr na przód.
Jakie są wady i zalety shimano i hayes.
Jakie są wady i zalety shimano i hayes.
Re:
jasne że tak, jak do 99% hamulcówPatrKonX0 pisze:Mam jeszcze pytanie czy do xt moge dac 203 jakies innej firmy np.baradine.

Szitmano, teraz tylko ich heble będę u siebie montował, przecież to w razie W można zalać olejem roślinnym
Problem w tym, że przy konkretnej awarii nie da się kupić poszczególnej części, a np. całą klamkę/zacisk. Serwis robisz na ławce w parku (odpowietrzanie/zalewanie). Mam starsze sainty (klamki) + jeszcze starsze zaciski + przewody (pewnie nowsze) kupione na allegro w wygranej aukcji za 300zł i je kocham 

-
- Kontakt:
A dlaczego jest taki duży wybór części do avid'ów? Bo się psują jak cholera... Przed moim aktualnym rowerem miałem shimano jeździłem przy -30 i pracowały idealnie, później przesiadłem sie na jakiś czas na hayesy... gówno. Na Twoim miejscu pomiędzy hayesami a shimano zdecydowanie wybrał bym shimano i faktem jest że odpowietrzanie jest szybsze i dużo łatwiejsze i nie trzeba się babrać w płynie dot
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: