http://olx.pl/oferta/iron-horse-sunday- ... 6xVlL.html
Warto mi go kupić za 3500zł bez przedniego hebla? To będzie mój pierwszy full i chciałbym się dowiedzieć czy jest on wart bez tego hebla 3500zł

Raczej nie, bo tam wszystko już pływa w oleju (otwarta kąpiel olejowa)Torox1 pisze:Skoro uszczelka zaczęła przeciekać to mogę mieć obawy że w środku jest coś rozj*bane czy to raczej nie możliwe?
1.Chcesz dojezdzac i robic tripy i chcesz 2 półke? Ok czyli tak na prawde szukasz roweru co ładnie wygląda i w dupie masz funkcjonalność. Tylko po co nas pytasz. Znajdz coś ładnego i tyle. Najwyzej sie rozleci.Torox1 pisze:Po 1. Nie chcę amora 1 półki tylko 2 półkę.
Po 2. Nie chcę ramy 1 zawiasowej.
Poza tym ten Sunday jest spoko, nawet na fajnym osprzęcie i w dobrym stanie, koleś da go na serwis także amor będzie pewniejszy więc myślę że powinno być ok. Co do stylu jazdy to o dircie nie myślałem w ogóle bo wiem że tam nie nadaje się amor 2 półkowy ani w ogóle rama powyżej skoku 120mm. Jedyne co mnie interesuje to DH i FR a ewentualną męczącą jazdę po równym jakoś przeboleję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości