Uniwersalne gogle

Paweu
Kontakt:

Uniwersalne gogle

Post autor: Paweu »

Chciałbym kupić gogle, które będę używał w sezonie, jak i poza nim podczas jazdy na snowboardzie. Jakie "uniwersalne" gogle polecacie? Zależy mi przede wszystkim na tym żeby jako tako dawały sobie rade na śniegu i aby były w miarę wygodne. A może polecacie kupić jedne gogle na rower i drugie na jazdę w śniegu? Wtedy jako gogle rowerowe kupiłbym Thor Enemy, a gogle "zimowe" musiałyby być mocno budżetowe :( Na gogle uniwersalne mam 150-180zl, oczywiście nie obrażę się jeśli kupie coś tańszego :D
ariupl94
Kontakt:

Post autor: ariupl94 »

Progrip 3450, co prawda 190 zł, ale wydaje mi się, że warto. Dodatkowo szybka się przyciemnia więc śnieg nie będzie Cię raził po oczach ;)
MrDownhiller
Kontakt:

Post autor: MrDownhiller »

Ja ci polecam Gogle Two-X Race
http://www.ebay.pl/itm/TWO-X-Race-Iridi ... 566252fd2f
Jestem ich posiadaczem i jestem bardzo z nich szczęśliwy bo nie parują zbyt szybko i są bardzo wygodne . Tym bardziej że możesz sobie zamówić szybki np:
-niebieskie lustro
-Zielone lustro
-Lustro weneckie
-i różne np do tear off'u
Ale musisz je sprowadzić z niemiec co będzie cie kosztować 220 zł chyba ale lepiej wydać więcej i być zadowolonym ze sprzętu :D
A i masz w nich jeszcze różne kolory gogli np:
-niebiesko biały
-niebieski
-zielony
-biało czarny
-czarny itd. itd.
:D
ariupl94
Kontakt:

Post autor: ariupl94 »

Do progripów również można kupić szybki w jakim chcesz kolorze i to za od 37 zł do 200 w zależności jak wypasioną chcesz.
ODPOWIEDZ