Hamulce Shimano Deore XT za 90zł - warto?

Torox1
Kontakt:

Hamulce Shimano Deore XT za 90zł - warto?

Post autor: Torox1 »

Witam. Mam okazję kupić od znajomego hamulce Shimano Deore XT BR-M785 komplet przód i tył za 90zł. Są one praktycznie nowe, nie mają nawet rysek, klocki chyba metaliczne z radiatorami :) Jedynie w przednim jest do wymiany cały zacisk bo w obecnym złamało się mocowanie. Tył działa bez zarzutu. Oczywiście na allegro znalazłem zacisk Do Deore XT BR-M785 2012 za 180zł. Dobra okazja czy nie?
Pozdrawiam.
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

Za 90zl komplet tych hebli to chyba tylko z kradziezy... Tyle to kosztuje klamka do zwyklej deorki.
seba42
Kontakt:

Post autor: seba42 »

Jeżeli hamulce są w takim stanie jak opisujesz a znajomy jest zaufany, to bierz. Cena zadziwiająco niska. Zaczyna się zima, zawsze możesz poczekać na okazje Kiedyś widziałem na allegro komplecik używanych xt za 300zł Wybór należy do Ciebie ;)
Torox1
Kontakt:

Post autor: Torox1 »

Są one nowe, byłem nawet przy tym koledze u niego w domu jak je zamawiał na rowerowy.com :D Sprzedał je tak tanio bo zależało mu bardzo na czasie i dał mi jeszcze gratis piastę na tył jakąś Novatec na grubą ośkę (nie znam parametrów) z adapterem na ośkę miękką :D Deal uznaję za udany :) Jedynie pozostało kupić na allegro albo szukać na okazji zacisku na przód bo aktualny ma złamane mocowanie.
ODPOWIEDZ