[Żar] Stan Tras? Październik
[Żar] Stan Tras? Październik
Siema, jak wygląda stan tras na Żarze ? Utrzymywane i grabione na bieżąco, czy szkoda tam jechać ? słyszałem różne komentarze, że góra raz do roku lokalesi przebiegają z grabiami i to byłoby na tyle, komu wierzyć ? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Tylko trasa dh była w tym roku odświeżana chyba tylko przed zawodami, pewnie z konieczności, co prawda za stary już jestem na starty
dlatego postanowiłem wpaść z dzieciakami pooglądać, z ukrytym podtekstem zarażenia tym sportem.
Przykro było patrzeć, niektóre deski na wallu na a-line jeszcze wtedy były połamane, niektóre odpadały trasa wydawała się nietknięta od samej budowy, dziury w bandach jak były w kwietniu tak w w połowie lipca były nadal. Może jestem marudą, ale myślałem że po rozbudowie fajnie się rozwinie to miejsce, ale jak to u nas w kraju bywa - już po ptokach. Osbiście sam już tam nie wrócę, bo szkoda tylu km robić z Dębicy. Na obecną chwilę tylko Kluszkowce i Palenica zostaje, reszta chyba już pozamykana.

Przykro było patrzeć, niektóre deski na wallu na a-line jeszcze wtedy były połamane, niektóre odpadały trasa wydawała się nietknięta od samej budowy, dziury w bandach jak były w kwietniu tak w w połowie lipca były nadal. Może jestem marudą, ale myślałem że po rozbudowie fajnie się rozwinie to miejsce, ale jak to u nas w kraju bywa - już po ptokach. Osbiście sam już tam nie wrócę, bo szkoda tylu km robić z Dębicy. Na obecną chwilę tylko Kluszkowce i Palenica zostaje, reszta chyba już pozamykana.