Co jest lepsze 888-rc2x,rv,rc
Co jest lepsze 888-rc2x,rv,rc
Siemka Chce kupić amor dwu półkowy tylko nie wiem czy moja rama wytrzyma (ns core). Zastanawiam sie nad 888 rc2x i 888rv oraz 888rc i jeszcze nad 66 rc2x. Jeśli ktoś miał styczność z tych amorów bardzo bym prosił o opinie oraz napisanie który jest lepszy.
-
- moderator
- Kontakt:
Z tych co wymieniłeś zdecydowanie najlepiej rc2x a do Core oczywiście lepiej 66
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Siemka.
Niestety nie miałem styczności z 888RC ale na RCV jeździłem i nie powiem żeby praca była wyśmienita chociaż jako tako to pracuje. Sam mam RC2X(na sprzedaż) i praca w porównaniu do RCV jest ogromna oczywiście na +. Wystarczająca ilość regulacji żeby ustawić go dobrze pod siebie i czego chcieć więcej
Widziałem sporo połączeń ramy surge(core), bitch z 888 lub boxxerami i jakoś ludzie nie mięli problemów z takimi połączeniami. Sam miałem sztywniaka (dangerous mike DS) + 888 i sprawowało się świetnie.
Niestety nie miałem styczności z 888RC ale na RCV jeździłem i nie powiem żeby praca była wyśmienita chociaż jako tako to pracuje. Sam mam RC2X(na sprzedaż) i praca w porównaniu do RCV jest ogromna oczywiście na +. Wystarczająca ilość regulacji żeby ustawić go dobrze pod siebie i czego chcieć więcej

Widziałem sporo połączeń ramy surge(core), bitch z 888 lub boxxerami i jakoś ludzie nie mięli problemów z takimi połączeniami. Sam miałem sztywniaka (dangerous mike DS) + 888 i sprawowało się świetnie.