|GBN crew| Not another Whistler edit

polok03
Kontakt:

|GBN crew| Not another Whistler edit

Post autor: polok03 »

Jest już gotowy nasz filmik z Whistler. Specjalnie nie wiem, co napisać, więc wkleję, to co napisał Nikifor na naszym profilu na fb, ponieważ to on ten film stworzył (big prop man!):

"No i jest... nasz edit z Whistler! Enjoy!
Stworzenie go zajęło dużo więcej czasu niż zakładałem, ale ciężko się pracuje z poważnym niedowładem rąk i dniem wypełnionym rehabilitacją.
Jaki by nie był jej efekt końcowy, praca stanowiła czystą przyjemność i pozwoliła przypomnieć sobie, że mimo fatalnego końca trip był przeudany i przeżyliśmy tam jedne ze szczęśliwszych chwil, spełniając tonę marzeń i wyciskając niemal 100% z możliwości jakie mieliśmy. Nasza kanadyjska To Do List została odhaczona prawie cała, mało tego, niektóre przygody nawet przebiły nasze oczekiwania.
Za pomoc w spełnianiu marzeń jeszcze raz dziękujemy naszym rodzinom i dziewczynom, Potsiemu za użyczenie aparatu oraz naturalnie wszystkim sponsorom, za każde wsparcie jakie otrzymaliśmy."

http://www.pinkbike.com/video/392526/

Tutaj jeszcze fotorelacja z wyjazdu, jakby ktoś był ciekaw:
http://www.pinkbike.com/u/gbn-crew/blog ... olish.html

Pozdro!
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

Film na mega zajawie, zresztą jak i zdjęcia. Mega zazdroszczę tripu Panowie! Wszystko się czyta i ogląda z ogromnym bananem na twarzy.
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Filmik super ale brakuje mi więcej "akcji z życia" czy jakby to tam nazwać. Tekstów, głupich akcji, ujęć z podróży, samochodem, widoków - lifestyle ogółem. Większość z nas jak się domyślam chciała by obejrzeć taki trip życia od podszewki a nie tylko sam riding.
ODPOWIEDZ