5.10 Raven spd spd ktoś coś?
5.10 Raven spd spd ktoś coś?
Witam!
poszukuje opinii na temat tych właśnie butów 5.10 raven spd? Czy dobrze zgrają się z pedałami shimano dx m647? I czy w ogóle opłaca się te właśnie buty kupić. Obecnie mam buty 661 filter, ale kończą już swój żywot więc trzeba pomyśleć o nowych:) To będą moje drugie buty spd. Jeżeli ktoś ma te buty, jeździł w nich itd proszę o jakieś informację:)
dzięki za pomoc!
poszukuje opinii na temat tych właśnie butów 5.10 raven spd? Czy dobrze zgrają się z pedałami shimano dx m647? I czy w ogóle opłaca się te właśnie buty kupić. Obecnie mam buty 661 filter, ale kończą już swój żywot więc trzeba pomyśleć o nowych:) To będą moje drugie buty spd. Jeżeli ktoś ma te buty, jeździł w nich itd proszę o jakieś informację:)
dzięki za pomoc!
-
- Kontakt:
Żadna nowość, jeżdżę w Ravenach już ponad sezon, świetne buty, biją 661 na głowę, są wygodniejsze, wytrzymalsze i mega praktyczne - zaślepka sznurówek jak w starych DX'ach oraz osłona kostki. Od siebie polecam. Świetne buty!
Jakbyś szukał na nie niższej ceny to napisz do mnie PW, może będę w stanie Ci jakoś pomóc.
SegatiV kojarzę, no wiesz...

SegatiV kojarzę, no wiesz...

-
- Kontakt:
Wentylacja o dziwo spoko, lepsza niż w 661, czy w starych DXach, do nowych nie mam porównania. Na ten sezon zostaje przy Ravenach, największy ich minus to cena i to, że czasem podeszwa lubi się rozkleić w okolicy montowania bloków przez co woda się dostaje do środka - ale wystarczy podkleić super glue i problem znika. 
SegatiV - pszaszam, jusz nie bende, tylko nie szczekaj <merda_ogonem>

SegatiV - pszaszam, jusz nie bende, tylko nie szczekaj <merda_ogonem>