Norco Atomik 2005
-
- Kontakt:
Norco Atomik 2005
Cześć mam prośbę mogę prosić o wszystkie info jakie znacie na temat tej ramy np. minimalna długość amortyzatora, dampera, rozmiar supportu itp oraz co to jest shim mod? nie wiem czy dobrze napisałem
Pierwszy full Dangerous Mike. Szukam BYDGOSKIEJ ekipy. jak coś walta PEWU
Długość dampera - 8.5x2.5 cala czyli 216x63mm.
Minimalna długość widelca - coś takiego nie istnieje, ale zalecana długość axle-to-crown 558mm (seryjny widelec tyle ma i dla tylu jest liczona geometria)
rozmiar suportu - 68/73mm
Shim mod - to, co widziałeś w Faithcie Seeraxa to wywalenie platformy w damperze i wstawienie zamiast tego shimów. Z resztą pisze o tym w swoim wątku o rowerze AFAIR.
I nie bądź leniwy. Sam mogłeś to swobodnie znaleźć używając wyszukiwarki google ;e
Minimalna długość widelca - coś takiego nie istnieje, ale zalecana długość axle-to-crown 558mm (seryjny widelec tyle ma i dla tylu jest liczona geometria)
rozmiar suportu - 68/73mm
Shim mod - to, co widziałeś w Faithcie Seeraxa to wywalenie platformy w damperze i wstawienie zamiast tego shimów. Z resztą pisze o tym w swoim wątku o rowerze AFAIR.
I nie bądź leniwy. Sam mogłeś to swobodnie znaleźć używając wyszukiwarki google ;e
-
- Kontakt: