Bike park koprivna Czechy 5.07.2015
Bike park koprivna Czechy 5.07.2015
Cześć. Czy jest ktoś chętny pojeździć w Bike parku w Czechach? Jestem z Głuchołaz i planuje w niedziele jechać do koprivnej. Trasy dh, fr. 5 zjazdów za 200 koron. Poducha za free. Trasy są dopieszczone. Bikepark otwarty od 3 tygodni. 40 km od Głuchołaz. Pozdro
W porównaniu do Koutów to koprivna nie wypada. Bardzo mała górka, i trasy na 3 min jazdy relaksacyjenj. Choć na DH w tym roku zrobiło się trochę kwadratowo - powyłaziły kamienie. Trasę FR baaaardzo poprawili w stosunku do zeszłego roku i tu jest wielki plus. Aczkolwiek jak jeżdże tam to kupuje 3 h billet i po tym czasie wieje mi juz nudą.
Inna sprawa że dziś byłem w Koutach i tam jest tragedia - czerwona trasa jest jak piaskownica, dosłownie się rozsypała miejscami. Jeśłi porządnie nie popada to słabo to widzę. Nowe odcinki zostaną zniszczone.
Inna sprawa że dziś byłem w Koutach i tam jest tragedia - czerwona trasa jest jak piaskownica, dosłownie się rozsypała miejscami. Jeśłi porządnie nie popada to słabo to widzę. Nowe odcinki zostaną zniszczone.
http://www.pinkbike.com/video/214241/
Byłem teraz w niedzielę na Koutach. Padało dwa dni wcześniej i wcale nie było różowo. Fragmenty tras są nieźle poszarpane, potworne tarki na bandach, potworne tarki na kilku szybkich prostych. Bardziej męczące niż dające frajdę.
No ale to dalej Kouty, więc i tak nie ma tragedii. Lubię tę miejscówkę
.
No ale to dalej Kouty, więc i tak nie ma tragedii. Lubię tę miejscówkę

Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894