No właśnie, znacie jakieś takie fajne miejsca, gdzie w Krk można coś dobrze i niedrogo zjeść? Jakaś konkretna kuchnia (najlepiej włoska albo chińska), czy może jakies naleśnikarnie?
Pomóżcie jak możecie, chciałbym spędzić jeden wieczór właśnie na jakimś dobrym jedzonku.
dzięx
teee ja znam takie lokum. knajpa gruzinska. stary! wypasione jedzonko i klimat! polecam. nie wiem jaka to jest dokladnie ulica ale knajpa jest na na przecznicy od Florianskiej - praktycznie na rogu. idac od Bramy Florianskiej to po prawej stronie mniej wiecej w polowie, moze troszke wczesniej. idz bo jedzonko jest swietne i jest niedrogo. pozdr
Kebab na grodzkiej rulezzz - ta gruzińska jest trochę kontrowersyjna - różnie ludzie na tą kuchnie reagują;] mi tam za bardzo nie smakowało (ale ceny są spox - w granicach kebabów), takie jakieś za bardzo pierogowe:)
haha pierogowe :))) do Ci sie udalo :)) dobre bylo i tyle, zalezy kto co lubi.. a co do kebabow to slyszeliscie tą historie ze spermą w sosach w kilku punktach sprzedazy?? jakies dwa lata temu :)
ja rzadko jadam w knajpkach już prędzej restauracje. :D raz jadłem w mc falafel knajpka na curie skłodowskiej to żarcie niczego sobie. tnie tanie ale dobre. tą knajpke prowadzi jakiś grek. gyros w carefourze jest dobry. fjna knajpka. dobre żarcie lecz drogie:( ale po zakupach można się posilić:>
Ale jak ktoś mi znajdzie jakąś naleśnikarnię w Krakowie to stawiam browara:)))
Swoją drogą, spróbujcie, ciekawe rzeczy można zjeść w takim miejscu. I na prawdę dooooobre.
no se tera przypomniałem, najlepsze jedzenie jest u ENDZIORA na placu żydowskim (chyba sie nazywa plac nowy ale ogólnie sie mówi żydowski)
ENDZIOR BURGER jest de best idź a sie przekonasz
Ludzie. co wy?!?!?!?
Zapomnieliście o poczciwych Brach Mlecznych?!?!?!?
Kraków z tego słynie, dla mnie pobyt w Kraku bez wizyty w Mleczaku sie nie liczy. Polecam szczególnie Flisaka, na Alejach, przy moście, koło Jubilata, a blisko rynku to Dworzanin, koło MPiKu. Jest jeszcze fajny na Grodzkiej...
A poza tym wszystkie Mleczaki w Kraku rulezzzzzzzzz
Poza tym dzisiaj cie widzialem w Kauflandzie. Fiat Panda Bike Action stal kolo bialej fury Mikolaja R. pod DUUUZYM domem obok ;), czyzbys pana M. przyjechal odwiedzic?? :)