Fota na ścianę z motywem rowerowym

Paweu
Kontakt:

Fota na ścianę z motywem rowerowym

Post autor: Paweu »

Siema, miałem ostatnio remont w mojej norze i stwierdziłem, że jakoś pusto na ścianach :? Wpadłem na pomysł zlecenia pewnej drukarni wydrukowania foty związanej z Dh/Fr, szukam ciekawych zdjęć na necie, ale jest słabo bo muszą być w naprawdę nieziemskiej rozdzielczości żeby jako tako to wyglądało przy wydruku, który będzie miał lekko 2m szerokości.

Macie może jakieś naprawdę dobre zdjęcia nadające się na ścianę w dużym rozmiarze? Najlepiej jakby były czarno-białe albo ciemne/stonowane, ale jeśli fota naprawdę zawładnie moim sercem może być i w innych kolorach. Zdjęcie ma być takie, żeby każdy kto wlezie do pokoju dostał natychmiastowego zawału serca :twisted:
Stilerr
Kontakt:

Post autor: Stilerr »

Fajny pomysł. Chyba z niego skorzystam
Toucher
Kontakt:

Re: Fota na ścianę z motywem rowerowym

Post autor: Toucher »

Jak remontowałem kilka lat temu swój pokój , to również wpadłem na pomysł aby mieć jakiś fajny większy plakat, czy obraz w tematyce rowerowej. Finalnie jest tak... 8)
Załączniki
obraz.JPG
row-er
Kontakt:

Post autor: row-er »

Fajny pomysł. Podobną fotkę można by położyć jako fototapetę.
Bert Freeride
Kontakt:

Post autor: Bert Freeride »

A nie myślałeś o plakatach reklamowych różnych firm? Ja mam na przykład Octane one'a. Tyle, że nie ma dwóch metrów szerokości :). Ale jest za darmo. Wiele firm na życzenie wysyła plakaty, naklejki etc.
xpaulaasx
Kontakt:

Post autor: xpaulaasx »

Na Pinki często pojawiają się newsy na głównej, te "super zdjęcia" etc, które są w dużej rozdzielczości. No i przede wszystkim mega shoty. Jakby mi coś wpadło w oko podeślę (jak nie zapomne) :)
xpaula
maciekran
Kontakt:

Post autor: maciekran »

Dużo dobrych zdjęć w rozsądnej rozdzielczości ;)

http://www.pinkbike.com/news/finals-day ... -2015.html
ODPOWIEDZ