Używany Specialized demo

Molotow
Kontakt:

Używany Specialized demo

Post autor: Molotow »

Witam.
Nie będę się zbytnio rozpisywał ,aby was nie zanudzić więc pytam.
Co myślicie o tym rowerze:http://olx.pl/oferta/specialized-demo-8 ... bVZTN.html?
Wart tych pieniędzy i czy te małe wgniecenie może stanowić jakiś duży problem ? Jestem ciekaw waszych opinii.
Molotow
Kontakt:

Post autor: Molotow »

Naprawdę nikt nie znajdzie chwili czasu ,aby odpowiedzieć na moje pytanie? Duża część z was jest obeznana wiec ważne dla mnie jest wasze zdanie.
Zalas
Kontakt:

Post autor: Zalas »

Ja się wypowiem.
Jak rower za 7k to takim co najwyżej po bułki do sklepu...
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Toucher
Kontakt:

Re: Używany Specialized demo

Post autor: Toucher »

Ja jeździłem już kilkoma Demówkami i muszę przyznać, że naprawdę te rowery Speca są porządnie wykonane i zawieszenie jest na naprawdę wysokim poziomie. Tylko z tego co widziałem w innym temacie głównie masz zamiar jeździć w Świeradowie-Zdroju. Jeżeli chodzi Tobie o Singletreka, to ten rower najzwyczajniej w świecie nie nadaje się na tego typu trasy. Demo to typowa maszyna na trasy zjazdowe, zawieszenie klei się podłoża, jeżeli masz zamiar użytkować taki rower do innych celów niż typowe DH to nie kupuj czegoś takiego, o jakichkolwiek podjazdach na takiej maszynie można zapomnieć, maksymalnie można jakiś krótki odcinek dojechać do miejscówki sobie - co i tak nie jest mega przyjemne . Co do tej Demówki z ogłoszenia to wygląda na zdjęciach ok, takie malutkie wgniecenie na ramie nic nie znaczy, także nie ma się czym przejmować.
ODPOWIEDZ