Żar A-line

Stilerr
Kontakt:

Żar A-line

Post autor: Stilerr »

Znacie jakieś trasy porównywalne do A-line na Żar lub początku A-line z Stożka? Chodzi mi głównie o w miare szerokie trasy z dużą ilością przyjemnych hopek
TexonBikes
Kontakt:

Post autor: TexonBikes »

Polecam Beskidia flow w Bielsku. Super traski są. Dzisiaj byłem z kumplami i na prawdę warto. Twister to traska bardzo płynna, dużo muld i świetnie wyprofilowanych band. Na końcu jest fajny stolik i trochę muld gdzie jak szybciej pojedziesz to spokojnie z jednej się wybijesz i wylądujesz na drugiej. Jeździliśmy też na trasce DH i ta urywa zadek ( dosłownie i w przenośni :D ), bardzo fajna, dużo korzeni, mniej kamieni, ciasne zakręty, dwa odcinki gdzie jedziesz bez hampli kompletnie. Są bardzo fajne dwa dropy, jeden po drugim- tak na oko 2 metry lotu i 4 metry. Szkoda tylko, że nie ma wyciągu i trzeba pedałować pod górę.
Grzesiek888
Kontakt:

Post autor: Grzesiek888 »

a-line na Zarze jest lepszy niz nie jedna trasa DH w Polsce.
FORZA JUVE!!!
Stilerr
Kontakt:

Re: Żar A-line

Post autor: Stilerr »

Żar a-line dla mnie jest mega przyjemnie sie lata przawie wszystko na niej jest szkoda że mam aż 50 km tam ale za to stożek bliziutko. Apropo stożka, mają robić 3 nowe trasy i poprawiać a i b line oprócz tego skolnity w Wiśle ma mieć docelowo 8-9 tras :)
ODPOWIEDZ