Dual na sztywnym widelcu.
-
- Kontakt:
Dual na sztywnym widelcu.
Jak sie jezdzi w dualu na sztywnym widelcu??
Wogule co sadzicie o widelcach destrojera?
ma kto jakies fotki tych widelcow w rowerach?
dzieki
Wogule co sadzicie o widelcach destrojera?
ma kto jakies fotki tych widelcow w rowerach?
dzieki
hueheuheue
-
- Kontakt:
zauwazyliscie ze jezeli ktos nowy zaklada glupi post to go gnoicie i wyzywacie, a jezeli zalozy glupi post ktos, kto jest tu juz dosc dlugo to go nie gnoicie, nie mowicie ze to glupi post i takie tam... .
I napewno gdyby "PIENIEKZIOM" dopiero co zalozyl konto i to by byl jego pierwszy post, to to by byl kolejny zgnojony post...
Przemyslcie moja uwage
poozdrooo
I napewno gdyby "PIENIEKZIOM" dopiero co zalozyl konto i to by byl jego pierwszy post, to to by byl kolejny zgnojony post...
Przemyslcie moja uwage
poozdrooo
BY3
kupie streetlegala lub suburbana
gg:6703666
pilnie
kupie streetlegala lub suburbana
gg:6703666
pilnie
-
- Kontakt:
*** co w dupsko street popatrz na swoje posty lamusie... a nowych sie nie goni za to ze nie wiedza tylko dlatego ze nie szukaja... a ja nic nie znalazlem o dualu na sztywnym widelcu wiec pytam...
lubie dual i 4x a na dobrego amora mnie nie stac wiec zastanawialem sie nad sztywnym proste...
lubie dual i 4x a na dobrego amora mnie nie stac wiec zastanawialem sie nad sztywnym proste...
hueheuheue
Re: Dual na sztywnym widelcu.
Ja mam niby rame do dualu jezdze w lasku wsedzie gdzie ma ochote i poiwem wam ze myślałem ze bedzie gorzej a tu nie tak źle.kwestja przyzwyczajenia sie według mnie bardzo dobrze i polecam :)www.emerte.net/steryd/
Www.emerte.net/steryd/
Www.emerte.net/steryd/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: