Witam, zastanawiam się nad amortyzatorem Rock Shox Domain RC 2014. Co możecie mi o nim powiedzieć? Pytanie głównie kierowane do użytkowników tego amortyzatora. Jakie są wady/ zalety? I czy za około 800 zł warto brać? Z góry dzięki
P.S. jak jego praca ma się do pracy Marzocchi 66 z roczników produkowanych we Włoszech?
Mialem Domaina RC od wrzesnia 2014 do grudnia i w porownaniu do Marzocchi 66 RCV z 2012 ktorego moj brat ujezdza do dzis pod wzgledem pracy ja osobiscie wybralbym Marzocchi wad w Domainie przez moj czas nie znalazlem Co do ceny Domaina ja sprzedalem prawie nowke za 550 wiec 800zl to zdecydowanie za duzo
Mam domaina RC z 2014, kupiłem nowego i jestem bardzo zadowolony. 800zł to niezła cena, jeżeli jest w bardzo dobrym stanie. Ja za mojego dałem 1000zł. 550zł to nieco tanio, jeżeli faktycznie był prawie nowy - spokojnie można by sprzedać drożej. Pod względem pracy w porównianiu do starszych marzocchi się nie wypowiem, ale warto pamiętać, że tu jest stosunkowo nowy amor, który napewno będzie w lepszym stanie, niż kilkuletnie marcoki mające zapewne już kilku właścicieli w historii.
No ja niestety jak nowy sprzedalem na licytacji za 550zl. Co do Marocchi ja np. mam polrocznego 66 rcv fakt faktem z 2013 ale w maju kupiony wraz z nowym rowerem wiec perelki sa jeszcze :p