Białko jakie wybrać??

siwek1
Kontakt:

Białko jakie wybrać??

Post autor: siwek1 »

Siema
Cwicze od dłuższego czasu i chciałbym zastosować jakieś suplementy, białko. Jakie polecacie? Jest tego tyle, że na prawde nie wiem co wybrać, a nie chce pytać sprzedawcy w sklepie bo obawiam się, że będzie mi wciskał coś co m uzalega w magazynie albo co jest drogie a mało skuteczne:)
Dzięki za odpowiedzi!
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

Weź jabłczan, a jak nie lubisz jabłek to śliwczan
I do tego jakiś monohydrant
Kundziu
Kontakt:

Post autor: Kundziu »

Dlaczego chcesz zastosować białko, suplementy. Bo się męczysz, nie ma pompy, jest za mało pompy,słaba rzeźba, mało masy, itp? W moim przypadku stosuję to: OSTROVIT PUMP 500g PRE-WORKOUT FORMULA by była jeszcze większa pompa. Opieram się tylko i wyłącznie na kalistenice, a efekty jakie zauważyłem to możliwość wydłużenia treningu lub taka sama długość treningu ze zwiększoną intensywnością.
pixel991
Kontakt:

Post autor: pixel991 »

Takie pytanie czy jest Ci potrzebne kupowanie białka, nie jesteś w stanie nadrobić tego w diecie? Suple nie są konieczne w ćwiczeniu na siłowni.
A teraz tak do sedna tematu... Dużo ludzi na forach kulturystycznych poleca białko z olimpu, trec, real pharm od pewnego czasu "dobre whey" od chłopaków z wk. Tutaj masz filmik co do tego jaki typ białka może być dla Ciebie najlepszy: https://www.youtube.com/watch?v=xbrNN_gbxno .
Kundziu on prosi o pomoc w doborze białka, a nie beta alaniny.
Ps: Jeśli masa nie chce rosnąć możesz sobie pobrać apke na smartphone "MyFitnessPal" i tam będziesz mieć podane swoje makrosy i zapotrzebowanie kcal na przyrost czy też redukcje masy oraz monitoring tego jakie ilości kcal dziennie sobie zjadasz :D.
ODPOWIEDZ