Witam, mam okazję kupić ten rower: http://olx.pl/oferta/ns-clash-domain-ze ... dtVT1.html
Producent podaje ze max skok widelca przy tej ramie to 150mm. W tym rowerku jak widać jest rs domain 180mm 2012r. Czy rama da sobie radę z tym amorkiem? Dodam że mam także możliwość zamiany tego amorka na rs domain 160mm 2009r + 100zł? Co polecacie zrobić w mojej sytuacji. Pozdrawiam.
Rama ns clash i amortyzator 180mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zobacz który domain ma jaki tłumik (R/302 czy RC/318) i weź tego z tłumikiem RC
Plus jeszcze kwestia roczników - jednak nowszy będzie lepszy, więc musisz dokładnie dopytać.
180mm to trochę za dużo jednak, ale nie będzie to jakaś wielka tragedia jak trochę na nim pojeździsz. Najwyżej opchniesz Domaina - raczej to dość chodliwy widelec, tym bardziej w wersji RC - i kupisz jakiegoś Lyrika na sprężynie powietrznej Solo Air, a w tym da się już dowolnie ustawiać skok

180mm to trochę za dużo jednak, ale nie będzie to jakaś wielka tragedia jak trochę na nim pojeździsz. Najwyżej opchniesz Domaina - raczej to dość chodliwy widelec, tym bardziej w wersji RC - i kupisz jakiegoś Lyrika na sprężynie powietrznej Solo Air, a w tym da się już dowolnie ustawiać skok