1. wklejanie linków nie jest takie trudne

2. Muzyka nie pasująca rytmem do jazdy.
3. Nie wiem czy to jest up-scaling do 1080p czy co ale jakość jest mizerna
4. Nie bierzcie się za slo-mo jeśli ma tak wyglądać (wolę żeby cały film był nagrany w 720p120 niż 1080p60fps (chociaż jak już mówię - nie wygląda. Wygląda na paskudny up-scaling) i później z tego robione slomo do docelowego formatu 720p60.
5. Ujęcie wprowadzania roweru pod górę. Jeszcze w slo-mo. Do tego jeszcze powinno być zakładanie gogli w slomo. Koniecznie Awolnation - Sail. Masę ujęć drzewek iglastych z bliska.
Teraz tak serio - moim zdaniem jeśli nie macie pomysłu na fajny film różniący się od pozostałych to nie ma sensu go kręcić

Nawet jako promo robione na szybko nie jest zbyt porywające.
6. Kontrastu w tym filmie... no, nie ma. Tak praktycznie zupełnie. Okej - pomarańczowo żółte ciuszki kolegi są spoko, ale cała reszta zlewa się w jedno.
7. Ogarnijcie kogoś z chociaż śladowymi zdolnościami kręcenia filmów

Kamera nie podąża za Wami, często pod koniec celuje bez sensu w niebo, końcówka ujęcia gdzie kamera zatrzymała się CENTRALNIE na środku drzewa zabiła coś we mnie w środku, plus totalny brak stabilności przez co obraz robi się jeszcze bardziej rozmazany, 'blurry'.
To tak słowami wstępu

Ogólnie nie jest źle, gdybyście te rzeczy dopracowali poziom byłby całkiem okej. Szczęki by mi dalej nie urwało, ale nie patrzyłbym na to z może odrobinę szyderczym śmiechem na ustach ;p