mam pomysł trzeba zrobić czarną liste kolesi którzy oszukuja swoich braci bikerów z całej polski i sprawdzać zawsze przed zakupem częśći do naszego bika z tą listą zebyćmy sie sami w jakies gówno niewpakowali POZDROWER
a czy jak ktos robi walki to nie podaje czasem falszywych danych albo podaje tlyko numer konta albo cos takiego ? chyba ze takei delikatne walki jak ktos robi... o tym vby moan bylo zrobic nawet nowy dizal :)
a wy ku.r.w.a jesteście przykre chłoptasie malinowe, aby tylko dojebać i dosrac, dopierdolic. tsza było robić tak żeby was nie ywjebali, tsza być cfańszym leszczyki
moge tu wpisac mira i jego koleszke. wystawia czesci mira na allegro a mir podbija oferte zeby wicisnac jak najwiecej. kupowalem w ten sposob stery chris kinga mir mnie przelicytowal to stwierdzilem ze ***** nie bede wydawal tyle. poszedlem kupilem stery tiogi za 60zl wracam do domu patrze mira wycofano "powod wlasny" pare minut przed koncem aukcji i zostalem tylko ja. no to pierdole powiedzialem mu ze nie biore i prowizji tez nie zwracam i sie koles po paru awanturach zamknal i nawet formularza o zwrot nie wyslal :D
Buhahaha, zaraz padnę ze śmiechu.....kilkanaście postów w temacie i jeszcze nikt żadnych danych nie podał.....rozumiem że narazie to jest tylko przedyskutowanie pomysłu i rozpatrzenie metafizycznego sensu istnienia "czarnej listy". Jak już za 20 postów dojdziecie do tego że to dobra opcja, to założycie drugi topic odnośnie jej technicznej strony.
no co jest ni chcecie nawet sie uchronić przed oszukańcami wpisując dane oszukańców czyli ten świat sie nie zmieni wpierw narzekacie ze jest tu tyle kradzieży i oszukaństw a teraz nawet nie chcecie pomuc temu zapobiec :/
na razie nie ma sensu doklejac coraz to nowszych żoltych karteczek. niedlugo bedzie ich tyle ze nie mozna bedzie sie poruszac po forum 1-2 wystarcza. ktos nikomowi zaproponowal faq i to bedzie przyklejony temat.
a co do tego tematu to wydaje mi sie ze bardziej pasowalby w dziale kradzione.
TO z jednej strony dobry pomysl, a z drugiej zły. Jest zły ponieważ taka osoba (tutaj wymieniana na czarnej liście) może zaskarżyć osobe, ktora napisala jego dane do sądu!
Wiec jest pewne ryzyko!