"frajer z warszawy zabrał mi rower"

kamiljot
Kontakt:

Post autor: kamiljot »

Ktoś zna dokładny opis sytuacji? Bo ciekawe czy typ jest chorym psychicznie moherem któremu przeszkadza że ktoś sobie jeździ czy może chłopaki jeździli z zagrożeniem dla ludzi albo niszczyli coś np grindująć.
Z tego, co się orientuję to nie ma tam co grindować.
zawada1200
Kontakt:

Post autor: zawada1200 »

k-a-m-i-l pisze:skąd biorą się tacy "przyjaciele"? (myślę o pozostałych rowerzystach).
Stoją biernie jak roboty i przepraszają, że żyją.
Trafiają się i tacy, co swoją twarz stawiają ponad rower kolegi, z którym jeżdżą codziennie. Już było mówione, ale ja bym zmienił ekipę, a poza ty pewnie jeździcie w plecakach. Polecam od siebie pałkę teleskopową, ewentualnie pistolet na gaz, albo gumowe kulki. Sam widok wtedy go odstrasza. Po 2 minutach oglądania, sam miałem ochotę skwasić mordę tym dwóm. Ew. w korpus, wtedy by się z bólu zwijał.
k-a-m-i-l
Kontakt:

Post autor: k-a-m-i-l »

Pałka...jest ok, ale niepoprawna politycznie, także przemilczmy.

Trzeba reagować natychmiast stanie 10 minut i proszenie o rower jest niedopuszczalne.
Pyskówki, tłumaczenia, groźby i kumple frajerzy.

Witam w generacji zgwałconych przez system
BARANpro
Kontakt:

Post autor: BARANpro »

no kumpli to masz po ch....u, dzisiejsi bmxowcy to juz nie te same bandziory z czasow kiedy ja smigalem na 20 calach. A co do tematu gdyby to byl moj rower to bym goscia polamal
FRIRAJDERS
NeVeR
Kontakt:

Post autor: NeVeR »

Jak by mi taki dotkną rowerek to by miał chyba z dwie protezy .
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

O NeVeR <3
Z gówna bata nie ukręcisz.
ODPOWIEDZ