[-=robert=-], DM DS 4.0 + 66 RCV

-=robert=-
Kontakt:

Post autor: -=robert=- »

zero100 dzięki, mam nadzieję że slx podoła bo jak wziąłem to to do ręki okazało się strasznie lekkie w porównaniu ze starą korbą :mrgreen: a telefon pomimo użycia najbardziej zaawansowanego i precyzyjnego narzędzia tj. młotka nadal wyświetla tylko dyskotekę ;)

Banan725135650 nie mogę ich tak w 100% obiektywnie porównać, ponieważ G2CS miała 185 mm, a mój tylny hebel działa nieporównywalnie gorzej niż przedni (tj. często się zapowietrza) musiałbym ją zamontować z przodu, ale one są bardzo podobne, ramiona są praktycznie tak samo wycięte największa różnica jest na powierzchni gdzie łapią klocki (wydaje mi się, że w XT jest trochę większa powierzchnia styku), generalnie nówki XT można mieć za około 80 zł i ja nie widzę powodu by dopłacać do avidów. Poprawę po zmianie na większą tarczę oczywiście czuć, a po odpowietrzeniu działa naprawdę fajnie.
-=robert=-
Kontakt:

Kilka zmian, jak na ten sezon myślę, że już wystarczy ;)
zero100
Kontakt:

Re: [-=robert=-], DM DS 4.0 + 66 RCV

Post autor: zero100 »

to kiedy idziemy na rower??? :D
-=robert=-
Kontakt:

Małe zmiany na ten sezon: heble, obręcz, pedzie i przerzutka na "gorszą" ;) ale mam już dosyć wydawania kasy i mielenia jej w szprychach i patykach :|
KamilQ
Kontakt:

Post autor: KamilQ »

No no no 8-)
Gdybyś wrzucił jeszcze drugą obręcz od darta to byłby najładniejszy DM jakiego widziałem :D
-=robert=-
Kontakt:

Dzięki!

Obydwie obręcze są od Darta :P ale domyślam się, że chodzi Ci o kolor niebieski. Crussher został z tyłu, bo jest jak to sie mówi nie do zaj.... :D Może przetestuję tą nowość dartmoora na ten rok (revolt to sie chyba nazywa) ale czekam na jakies opinie o wytrzymałości.
KamilQ
Kontakt:

Post autor: KamilQ »

Tak, chodziło mi o 2 obręcze niebieskie :D

Jeśli patrzysz na kolorki to lepiej weź tą samą obręcz z tego samego roku bo ja kupiłem fortressa 2011 + raidera 2012 i na żywo jest duża różnica w anodzie :|

W przypisie możesz zobaczyć mój rower i różnicę w odcieniu(trochę widać) :)
ODPOWIEDZ