Gdzie można kupić golenie dolne do 888 RC 2005?
Gdzie można kupić golenie dolne do 888 RC 2005?
Witam. Jak w temacie poszukuję dolnych goleni do mojego amora 888 RC z 2005r. W moich pojawiło się pęknięcie i strach coś większego skoczyć. Jeżeli znajdziecie jakąś aukcję lub sami macie na sprzedaż będę bardzo wdzięczny za link lub info, mnie nie udało się nic takiego aktualnego znaleźć. Według opisu są tam lagi 35mm. Pozdrawiam i z góry dzięki
Jeśli Gregorio ma jakieś na stanie to koszt 550zł (ze ślizgami i uszczelkami). Średnio opłacalne w przypadku tego amora.
Z ciekawości zapytam: gdzie i jak pęka?
Z ciekawości zapytam: gdzie i jak pęka?
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
No cóż, chętnie bym kupił nowe ale te koszty nieco przekraczają mój budżet dlatego skłaniam się jednak ku używkom. Pękają +- w połowie prawej lagi z tyłu. Na razie to mała ryska ale olej wycieka i po każdym zjeździe laga jest mokra tzn tłusta od tej ryski w dół. Widziałem już kilka złamanych ósemek i boxxerów właśnie w tym miejscu więc wolę nie ryzykować
Mam dolne golenie do 888 z '06, które powinny być kompatybilne z RC. Stan ładniejszy niż ze sklepu
Jeżdżone prawie cały czas po asfalcie przez ok. 1,5 roku. Zero rys i zamontowane nowe oryginalne olejówki + kurzówki ok. tygodnia temu. Jeśli chcesz fotki albo coś więcej, napisz na pw.
Jeszcze mam pytanie co do goleni z Gregorio... czy to prawda, że przy zakupie nowych goleni dają je bez naklejek i jeszcze trzeba za takowe dopłacać ~160zł ?

Jeszcze mam pytanie co do goleni z Gregorio... czy to prawda, że przy zakupie nowych goleni dają je bez naklejek i jeszcze trzeba za takowe dopłacać ~160zł ?