Gdzie można kupić golenie dolne do 888 RC 2005?

specfsr2
Kontakt:

Gdzie można kupić golenie dolne do 888 RC 2005?

Post autor: specfsr2 »

Witam. Jak w temacie poszukuję dolnych goleni do mojego amora 888 RC z 2005r. W moich pojawiło się pęknięcie i strach coś większego skoczyć. Jeżeli znajdziecie jakąś aukcję lub sami macie na sprzedaż będę bardzo wdzięczny za link lub info, mnie nie udało się nic takiego aktualnego znaleźć. Według opisu są tam lagi 35mm. Pozdrawiam i z góry dzięki
Impus
Kontakt:

Post autor: Impus »

Napisz email do Gregorio z zapytaniem. Na pewną mają/mogą sprowadzić.
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

Jeśli Gregorio ma jakieś na stanie to koszt 550zł (ze ślizgami i uszczelkami). Średnio opłacalne w przypadku tego amora.

Z ciekawości zapytam: gdzie i jak pęka?
Impus
Kontakt:

Post autor: Impus »

Czy ja wiem czy średnio, lepiej zbierać do tysiaka i kupować cały amor używkę, która nie wiadomo ile już przejeździła? Jak dla mnie jeżeli reszta jest ok to wcale nie jest zła opcja.
specfsr2
Kontakt:

Post autor: specfsr2 »

No cóż, chętnie bym kupił nowe ale te koszty nieco przekraczają mój budżet dlatego skłaniam się jednak ku używkom. Pękają +- w połowie prawej lagi z tyłu. Na razie to mała ryska ale olej wycieka i po każdym zjeździe laga jest mokra tzn tłusta od tej ryski w dół. Widziałem już kilka złamanych ósemek i boxxerów właśnie w tym miejscu więc wolę nie ryzykować
=Pietr3k=
Kontakt:

Post autor: =Pietr3k= »

Mam dolne golenie do 888 z '06, które powinny być kompatybilne z RC. Stan ładniejszy niż ze sklepu :) Jeżdżone prawie cały czas po asfalcie przez ok. 1,5 roku. Zero rys i zamontowane nowe oryginalne olejówki + kurzówki ok. tygodnia temu. Jeśli chcesz fotki albo coś więcej, napisz na pw.

Jeszcze mam pytanie co do goleni z Gregorio... czy to prawda, że przy zakupie nowych goleni dają je bez naklejek i jeszcze trzeba za takowe dopłacać ~160zł ? :)
ODPOWIEDZ