Nowe DH-zone - wasze opinie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobra, edytowanie podpisu już jest (przynajmniej u mnie
)
Ale teraz jak jest z tym logowaniem, raz skasowałem cookies i było git, teraz wchodzę na forum jestem niezalogowany, klikam zaloguj to odnosi mnie do mojego konta, skasowałem znów ciasteczka i znów jest dobrze ale nie widzi mi się za każdym razem usuwać ciasteczek.
Jeszcze fajnie by było jak "ostatnie tematy z forum" na stronie głównej były by dłuższe, tzn cała ta kolumna jak była by dłuższa tak żeby mieściło się tam więcej tematów, tak jak było na starej stronie
Odemnie to chyba tyle, ew jak coś jeszcze mi się natknie to napisze

Ale teraz jak jest z tym logowaniem, raz skasowałem cookies i było git, teraz wchodzę na forum jestem niezalogowany, klikam zaloguj to odnosi mnie do mojego konta, skasowałem znów ciasteczka i znów jest dobrze ale nie widzi mi się za każdym razem usuwać ciasteczek.
Jeszcze fajnie by było jak "ostatnie tematy z forum" na stronie głównej były by dłuższe, tzn cała ta kolumna jak była by dłuższa tak żeby mieściło się tam więcej tematów, tak jak było na starej stronie

Odemnie to chyba tyle, ew jak coś jeszcze mi się natknie to napisze

-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Re:
Masz tylko AIM, ja dałem adres strony jak zakładałem konto tutaj, więc się automatycznie przeniosło, może Ci się zaktualizuje z czasem, lub jak coś naprawią :PMUSZEL pisze:a ja nie umiem tego wstawić, jak to zrobić? Próbowałem w moje konto-edytuj-contact-website, ale chyba nic mi sie nie wyświetla pod nickiem
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Ja np. nie mogę założyć nowego tematu, ikony forum nachodza jedna na drugą, jak probuje wyszukac cos za pomoca szukania na forum to pojawiaja sie tylko teksty a nie ma odnosnikow do tematow...tak jakby mi wyzeralo na kazdym kroku po kawalku strony. Co z tym fantem zrobic? Spradzalem i na chromie i na foxie i to samo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re:
musisz czekać, modzi mają urwanie głowyKubaDownHill pisze:A giełda wgl funkcjonuje ?;> bo wystawiłem ogłoszenia i nic od wczoraj ...

-
- Kontakt:
Re: Re:
To lipa troche no ale trudno ;/MUSZEL pisze:musisz czekać, modzi mają urwanie głowyKubaDownHill pisze:A giełda wgl funkcjonuje ?;> bo wystawiłem ogłoszenia i nic od wczoraj ...
Re:
mlodypanicz pisze:wchodze w moje konto i nie mam swojego roweru ogarnijcie to bo to juz sie robi nudne albo powiedzcie dokladnie co nalezy zrobic ostrzezenia ze jakies glupoty to umiecie dawac a wyjasnic nie ma komu na co ci administartorzy i moderatorzy sa ja sie pytam
pomoze ktos w koncu
pozdro

Weź wyjdź jak Ci się nie podoba, ok?
Z gówna bata nie ukręcisz.
A ja z innej beczki. Gdzie można zmienić stronę w komentarzach w bikechecku? Bo widać tylko kilkanaście pierwszych, a następnych już nie. Natomiast po dodaniu komentarza ukazują się te dalsze i pod nimi nasz komentarz.
I ogółem to fajnie się tu robi, może znów zacznę częściej zaglądać
I ogółem to fajnie się tu robi, może znów zacznę częściej zaglądać

http://tadziu-.pinkbike.com/album/2k12-Riding/
Re:
a... tak apropo... nie wiem czy wiesz, ale ludzie, którzy zajmują się forum, robią to tylko i wyłącznie z pasji do rowerów. Nie mają z tego żadnych korzyści, nie płacą im za to, a mimo wszystko znajdują czas i robią to dla nas. Chcesz powalczyć ze stroną? Pogadaj z nikomem, zobaczysz czy to takie prostemlodypanicz pisze:wchodze w moje konto i nie mam swojego roweru ogarnijcie to bo to juz sie robi nudne albo powiedzcie dokladnie co nalezy zrobic ostrzezenia ze jakies glupoty to umiecie dawac a wyjasnic nie ma komu na co ci administartorzy i moderatorzy sa ja sie pytam
pomoze ktos w koncu
pozdro