Nowe DH-zone - wasze opinie

boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Zmiany ogólnie na +, kilka dupereli jak nie działające załączniki do bikechecka, niedziałające "strzałeczki-emotikony" w bikechecku, niewyjustowane nazwy użyszkodników, poza tym jest całkiem ok. Tylko gdzie są "nieczytane posty" ???
Moherek993
Kontakt:

Post autor: Moherek993 »

Ej czy wy też macie taki misz-masz w wiadomościach?
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

ogólnie usuwanie ciasteczek pomaga!!!!!!!
podawajcie dalej :D
wkurwiałem się że się nie da, a teraz lajt - działa :D
Slavvduro
avg
Kontakt:

Post autor: avg »

Czy powiadomienia będą działać, czy wszystko zostaje na tym samym nie zmienionym poziomie?
przemek_06
Kontakt:

Post autor: przemek_06 »

Dobra, edytowanie podpisu już jest (przynajmniej u mnie ;))
Ale teraz jak jest z tym logowaniem, raz skasowałem cookies i było git, teraz wchodzę na forum jestem niezalogowany, klikam zaloguj to odnosi mnie do mojego konta, skasowałem znów ciasteczka i znów jest dobrze ale nie widzi mi się za każdym razem usuwać ciasteczek.
Jeszcze fajnie by było jak "ostatnie tematy z forum" na stronie głównej były by dłuższe, tzn cała ta kolumna jak była by dłuższa tak żeby mieściło się tam więcej tematów, tak jak było na starej stronie ;)
Odemnie to chyba tyle, ew jak coś jeszcze mi się natknie to napisze ;)
galgan
Kontakt:

Post autor: galgan »

Ja mam takie pytanko, gdzie dokładnie powinienem w moim koncie szukać rowerku, bo jakoś znaleźć nie moge :(
No i ja też mam ten problem z rozjeżdżającą się skrzynką :/
przemek_06
Kontakt:

Post autor: przemek_06 »

galgan: jak wejdziesz w "moje konto" (na górze po prawo) to tam powinieneś mieć od razu pod "posiada konto przez" rowery użytkownika.
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Re:

Post autor: MLYNoBIKER »

MUSZEL pisze:a ja nie umiem tego wstawić, jak to zrobić? Próbowałem w moje konto-edytuj-contact-website, ale chyba nic mi sie nie wyświetla pod nickiem
Masz tylko AIM, ja dałem adres strony jak zakładałem konto tutaj, więc się automatycznie przeniosło, może Ci się zaktualizuje z czasem, lub jak coś naprawią :P
Vrzechu
Kontakt:

Post autor: Vrzechu »

Ja np. nie mogę założyć nowego tematu, ikony forum nachodza jedna na drugą, jak probuje wyszukac cos za pomoca szukania na forum to pojawiaja sie tylko teksty a nie ma odnosnikow do tematow...tak jakby mi wyzeralo na kazdym kroku po kawalku strony. Co z tym fantem zrobic? Spradzalem i na chromie i na foxie i to samo.
galgan
Kontakt:

Post autor: galgan »

No to wygląda na to że nie wszystkim przeniosło rower :(
Bo ja tam mam tylko że jestem od 2dni i paru godzin na forum :/
EDIT:
Taka mała ciekawostka - w panelu użytkownika jestem na forum od roku, więc takie małe wtf? :mrgreen:
kuba1272
Kontakt:

Post autor: kuba1272 »

nie wyświetlają mi się strzałeczki, itp w bike-checku :( no i mam problem ze zmiana miniatury ;) mam nadzieje że wkrótce zostanie to poprawione :)
Lukasz1PL
Kontakt:

Post autor: Lukasz1PL »

No ja mam dokładnie tak jak galgan, również bez roweru. Ale ogólnie zmiany na duży +
Pozdrawiam
mlodypanicz
Kontakt:

Post autor: mlodypanicz »

wchodze w moje konto i nie mam swojego roweru ogarnijcie to bo to juz sie robi nudne albo powiedzcie dokladnie co nalezy zrobic ostrzezenia ze jakies glupoty to umiecie dawac a wyjasnic nie ma komu na co ci administartorzy i moderatorzy sa ja sie pytam

pomoze ktos w koncu

pozdro
KubaDownHill
Kontakt:

Post autor: KubaDownHill »

A giełda wgl funkcjonuje ?;> bo wystawiłem ogłoszenia i nic od wczoraj ...
MUSZEL
Kontakt:

Re:

Post autor: MUSZEL »

KubaDownHill pisze:A giełda wgl funkcjonuje ?;> bo wystawiłem ogłoszenia i nic od wczoraj ...
musisz czekać, modzi mają urwanie głowy ;)
KubaDownHill
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: KubaDownHill »

MUSZEL pisze:
KubaDownHill pisze:A giełda wgl funkcjonuje ?;> bo wystawiłem ogłoszenia i nic od wczoraj ...
musisz czekać, modzi mają urwanie głowy ;)
To lipa troche no ale trudno ;/
KubaLa
moderator
Kontakt:

Re:

Post autor: KubaLa »

mlodypanicz pisze:wchodze w moje konto i nie mam swojego roweru ogarnijcie to bo to juz sie robi nudne albo powiedzcie dokladnie co nalezy zrobic ostrzezenia ze jakies glupoty to umiecie dawac a wyjasnic nie ma komu na co ci administartorzy i moderatorzy sa ja sie pytam

pomoze ktos w koncu

pozdro
:? :? :?
Weź wyjdź jak Ci się nie podoba, ok?
Z gówna bata nie ukręcisz.
Tadziuu
Kontakt:

Post autor: Tadziuu »

A ja z innej beczki. Gdzie można zmienić stronę w komentarzach w bikechecku? Bo widać tylko kilkanaście pierwszych, a następnych już nie. Natomiast po dodaniu komentarza ukazują się te dalsze i pod nimi nasz komentarz.

I ogółem to fajnie się tu robi, może znów zacznę częściej zaglądać :)
http://tadziu-.pinkbike.com/album/2k12-Riding/
MUSZEL
Kontakt:

Re:

Post autor: MUSZEL »

mlodypanicz pisze:wchodze w moje konto i nie mam swojego roweru ogarnijcie to bo to juz sie robi nudne albo powiedzcie dokladnie co nalezy zrobic ostrzezenia ze jakies glupoty to umiecie dawac a wyjasnic nie ma komu na co ci administartorzy i moderatorzy sa ja sie pytam

pomoze ktos w koncu

pozdro
a... tak apropo... nie wiem czy wiesz, ale ludzie, którzy zajmują się forum, robią to tylko i wyłącznie z pasji do rowerów. Nie mają z tego żadnych korzyści, nie płacą im za to, a mimo wszystko znajdują czas i robią to dla nas. Chcesz powalczyć ze stroną? Pogadaj z nikomem, zobaczysz czy to takie proste
ODPOWIEDZ