Groochas sądzisz, że całe moje życie opiera się na odpowiadaniu na komentarze ? Ravfr kilka osób z Rzeszowa dzisiaj się pytało czy Twoje komentarze wyceniasz na akord czy dostajesz stałą pensje ?:) Zapewne jesteś pracownikiem, który boi się że straci etacik. My się nie boimy, bo nie dostajemy za to grosza, nie ma lepszego funu niż uderzenie z łopatą w las i kratą piwa do lasu i pokopanie fajnych elementów. Wspieramy wiele miejscówek - szczególnie snowparków w zimie(trochę zmodyfikowaną ekipą). Kasine wspieramy z fun'u, że możemy coś zrobić - może chociaż 1 osoba zacznie jeździć, może przez to wytworzymy większą konkurencje. Nie wiem czy dostrzegasz takiego słowa jak fun. Tak jak Spaced gdzieś świetnie ujął sprawe: gdyby nie krytyka i konkurencja to dalej byśmy jeździli na Puchatku w Szklarskiej - trafił w sedno i tak jest.
Apropo soboty, nie chciałem się wypowiadać, bo nie znałem sytuacji, dzisiaj wszystko było jasne rozmawiałem z ludźmi i powiem tak: stacja była uruchomiona od 11 i do 12:30 chodziła, kilku pieszych turystów wyjechało do góry(na kamerkach było widać, kto zerkał to widział), poza tym do 13 nie było nikogo, więc ludzie od wyciągu stwierdzili spadamy - zostawimy kartkę, te kartki były widoczne jeszcze dziś. Kilka osób się dziwiło o co komuś chodziło - prosta sprawa propaganda. Bo przecież Koninki są najlepsze i nie ma nic lepszego. Najłatwiej wyssać wiele rzeczy z palca. Te osoby, które zostały odesłane i stwierdziły, że nikogo nie było i nie było kartek są proszone o konfrontacje w sobotę jeśli to się potwierdzi dostaniecie karnety, zapytamy o kilka szczegółów i się okaże, czy to po prostu była idiotyczna prowokacja. Kilka łatwych szczegółów i będzie wszystko w 100% jasne.
Ravfr my pomagamy w Kasinie bo jest mega super podejście - mówiłem o promocjach - załatwiłem. Bez problemu, dzisiaj było kilkadziesiąt osób - było super. W Koninkach już nieraz byłem, nieraz powiedzieli mi w okienku że musi być minimum 5 osób żeby odpalili, zawody 80 zł + 50 karnet + parking(stawka jak w Alpach), nie płacze z tego powodu, cenie Koninki, ale troszke luzu panowie, nie wiem czy jesteście tak jak ktoś to powiedział wcześniej typowymi hejtami po prostu bo nikogo z was nie znam. Zapraszam do wypowiadania się ludzi, którzy byli czy się im podobało - wyciąg hulał bez najmniejszej przerwy. Dziwne co

?
Spoko nie mam ciśnienia z tego powodu, ale to są idiotyczne komentarze. Ktoś wcześniej pisał, że wszystko świetnie hulało w zeszłą niedziele przy 3 osobach, więc w czym rzecz ? Również ktoś mnie dziś zapytał czy coś ktoś zrobił w przeszłości przykrego - bo jak widać, ravfr najbardziej ciśnie tutaj wszystko - więc jakiś powód musi być. Chyba, że to natura typowego Polaczka - cokolwiek ktoś zrobi to źle.
Także, zapraszam w przyszłą sobotę ludzi, którzy rzekomo zostali odesłani z kwitkiem na konfrontacje. Jeśli również chcecie wziąłem nagrania z kamerek dolnych, czy faktycznie nie było nikogo bo o 11:07 wyciąg jechał do góry z turystami pieszymi, jak to stwierdzili dzisiaj inni riderzy - w necie każdy potrafi być kozakiem i pisać niestworzone rzeczy. Jeszcze apropo kartki, dziś przy otwarciu wyciągu były ściągane kartki, że wyciąg nieczynny(było ich łącznie 4 - stacja knajpa dół - stacja góra knajpa góra. w tych i tych dniach. Proszę to wytłumaczyć, jeśli ktoś się poczuwa, że ma racje

Ciekawe jestem czy się do tego poczuje, bo łatwo wszystko wyjaśnić, ale w przypadku gdy nie będzie miał racji i zobaczy wszystko czarno na białym wyjdzie po prostu na idiotę
Pozdrawiam