Nie wiem gdzie mam to napisać ....
-
- Kontakt:
Nie wiem gdzie mam to napisać ....
Witam ! Chciałem coś wystawić na giełda ale dostałem 2 ostrzeżenie Bo "Zle wystawiłem" Może mi ktoś powiedzieć Jak dobrze wystawić dany przedmiot ? Lub gdzieś jakiś wzór co kol wiek Bo Administratorzy Moderatorzy Sypia Ostrzeżeniami Bo lubią 

-
- Kontakt:
Cena jest kryterium wymaganym. Jeśli jej nie napiszesz ogłoszenie zostanie odrzucone. Kilkukrotna próba umieszczania ogłoszenia nie spełniającego warunków karana jest ostrzeżeniem. Zanim podejmiesz próbę dodania ogłoszenia powinieneś zapoznać się z zasadami panującymi na giełdzie.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
Słuchaj kolego - w swojej historii użytkownika masz zaledwie 3 posty, które umieściłeś w tym oto temacie. Przysłuż się dla społeczności forum, a dopiero potem pouczaj kto ma rację. Ewidentnie jesteś na bakier z regulaminem i pewnie nawet nie wiesz gdzie się znajduje. Jeśli jesteś na tym forum tylko po to aby coś sprzedawać, bo jest darmowa giełda, to Tobie podziękujemy.
-
- Kontakt:
Masz racje kolego nie przeczytałem żadnego regulaminu i nawet niem gdzie jest Ale z ostatnim sie mylisz jestem tu Dlatego że kocham to co robię czyli jeżdżenie w DH Zarejestrowałem sie na tym forum z wielkim trudem Z waszej strony (Administracji czy to Stronki) Ponieważ mail zwrotny nie przychodził sam Musiałem pisać do Administracji aby zmienili mi hasło ( Dziękuje Panie Mariuszu za pomoc ) A chciałem tego dopiąć żeby Wymieniać się doznaniami I czerpać informacje od ludzi Którzy też robią to co kocham Więc błagam nie osądzaj ludzi o takie rzeczy A jeśli nastąpi kiedy kol wiek taka okazja żebym mógł pomóc komu kol wiek z forum czy to jemu samemu bądź pewien że tak zrobię I mam prośbę Prosił bym cię o wysłanie linku czy też nakierowanie mnie an regulamin Bo z pewnością zrobię dobry uczynek jak sie z nim zapoznam
Pozdrawiam Dawid

Zakładając z trudem konto musiałeś zaakceptować regulamin forum - czyli zasady tu panujące, a skoro nie wiesz za co dostałeś ostrzeżenia oraz jawnie przyznajesz się do nieznajomości regulaminu to wykazujesz się zwykłym ignoranctwem.
Regulamin giełdy znajduje się w dziale giełda na samym dole. Oprócz tego masz tam kilka innych przydatnych tematów.
Dodatkowo pragnę Cię poinformować, że na forum obowiązują zasady pisowni, których również nie przestrzegasz. W polskim języku obowiązują kropki i przecinki.
Regulamin giełdy znajduje się w dziale giełda na samym dole. Oprócz tego masz tam kilka innych przydatnych tematów.
Dodatkowo pragnę Cię poinformować, że na forum obowiązują zasady pisowni, których również nie przestrzegasz. W polskim języku obowiązują kropki i przecinki.
Re:
Interpunkcja to pikuś przy tym. Sprzedaj spodnie i zainwestuj w słownik.Swistak1337 pisze: kiedy kol wiek, komu kol wiek
-
- Kontakt: