Nie wiem gdzie mam to napisać ....

Swistak1337
Kontakt:

Nie wiem gdzie mam to napisać ....

Post autor: Swistak1337 »

Witam ! Chciałem coś wystawić na giełda ale dostałem 2 ostrzeżenie Bo "Zle wystawiłem" Może mi ktoś powiedzieć Jak dobrze wystawić dany przedmiot ? Lub gdzieś jakiś wzór co kol wiek Bo Administratorzy Moderatorzy Sypia Ostrzeżeniami Bo lubią :)
pixel991
Kontakt:

Post autor: pixel991 »

nazwa, cena, kontakt, opis, fajnie jak byś fotki dał, co trzeba wymienic / co nie działa :). Wszystko jest albo w regulaminie, albo w tych "tematach" głównych które są jak wejdziesz w dzial giełda :D
Swistak1337
Kontakt:

no bo ja napisałem ze mam spodnie fox ze nowe rozmiar dałem foty i link do allegro i dostałem ostrzeżenie ;O
pixel991
Kontakt:

Post autor: pixel991 »

A cena ? Jeszcze musisz pamiętać o poprawnej ortografi jak i interpunkcji :D. Napisz do admina za co dostałeś ostrzeżenie, sami Ci to powiedzą.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Cena jest kryterium wymaganym. Jeśli jej nie napiszesz ogłoszenie zostanie odrzucone. Kilkukrotna próba umieszczania ogłoszenia nie spełniającego warunków karana jest ostrzeżeniem. Zanim podejmiesz próbę dodania ogłoszenia powinieneś zapoznać się z zasadami panującymi na giełdzie.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Swistak1337
Kontakt:

Super Czyli Administrator Który dał mi Ostrzeżenie też powinien z nimi się zapoznać bo wystawiłem tylko raz :)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Słuchaj kolego - w swojej historii użytkownika masz zaledwie 3 posty, które umieściłeś w tym oto temacie. Przysłuż się dla społeczności forum, a dopiero potem pouczaj kto ma rację. Ewidentnie jesteś na bakier z regulaminem i pewnie nawet nie wiesz gdzie się znajduje. Jeśli jesteś na tym forum tylko po to aby coś sprzedawać, bo jest darmowa giełda, to Tobie podziękujemy.
Swistak1337
Kontakt:

Masz racje kolego nie przeczytałem żadnego regulaminu i nawet niem gdzie jest Ale z ostatnim sie mylisz jestem tu Dlatego że kocham to co robię czyli jeżdżenie w DH Zarejestrowałem sie na tym forum z wielkim trudem Z waszej strony (Administracji czy to Stronki) Ponieważ mail zwrotny nie przychodził sam Musiałem pisać do Administracji aby zmienili mi hasło ( Dziękuje Panie Mariuszu za pomoc ) A chciałem tego dopiąć żeby Wymieniać się doznaniami I czerpać informacje od ludzi Którzy też robią to co kocham Więc błagam nie osądzaj ludzi o takie rzeczy A jeśli nastąpi kiedy kol wiek taka okazja żebym mógł pomóc komu kol wiek z forum czy to jemu samemu bądź pewien że tak zrobię I mam prośbę Prosił bym cię o wysłanie linku czy też nakierowanie mnie an regulamin Bo z pewnością zrobię dobry uczynek jak sie z nim zapoznam :) Pozdrawiam Dawid
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Zakładając z trudem konto musiałeś zaakceptować regulamin forum - czyli zasady tu panujące, a skoro nie wiesz za co dostałeś ostrzeżenia oraz jawnie przyznajesz się do nieznajomości regulaminu to wykazujesz się zwykłym ignoranctwem.

Regulamin giełdy znajduje się w dziale giełda na samym dole. Oprócz tego masz tam kilka innych przydatnych tematów.

Dodatkowo pragnę Cię poinformować, że na forum obowiązują zasady pisowni, których również nie przestrzegasz. W polskim języku obowiązują kropki i przecinki.
Pupgo
Kontakt:

Re:

Post autor: Pupgo »

Swistak1337 pisze: kiedy kol wiek, komu kol wiek
Interpunkcja to pikuś przy tym. Sprzedaj spodnie i zainwestuj w słownik.
timon92
Kontakt:

Post autor: timon92 »

Chciałbym poznać kryteria według których używa wielkich liter.
AveFreeride
Kontakt:

Post autor: AveFreeride »

Czemu Piszesz Prawie Wszystkie Słowa Zaczynając Od Wielkiej Litery? xD :lol:
PB: http://tnij.org/s49y
Rwr: http://tnij.org/p6pm
TO JEST KROSS NA TYM JEŹDZI KAŻDY PROS
ODPOWIEDZ