Dobry tokarz - Kraków
Dobry tokarz - Kraków
Witam
Jak w temacie, szukam sprawdzonego tokarza w Krakowie. Do tej pory nie korzystałem z takich usług, więc nie mam żadnych namiarów. Jeśli ktoś zna/korzysta/korzystał, to proszę o adres lub jakieś info.
Pomocnym z góry dzieki.
Pozdrawiam
Jak w temacie, szukam sprawdzonego tokarza w Krakowie. Do tej pory nie korzystałem z takich usług, więc nie mam żadnych namiarów. Jeśli ktoś zna/korzysta/korzystał, to proszę o adres lub jakieś info.
Pomocnym z góry dzieki.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Re:
Śrubę/nakrętke/element dociskający łożysko w ramie Lapierre Black DH 2005. Ot co. Raczej nigdzie nie dostanę, więc do głowy przychodzi mi tylko tokaż. Pozdrawiameasy_rider_1 pisze:Co potrzeba
Na ul. Łokietka jest firma ktora nazywa sie Gitneks. Nie pamietam dokladnie adresu ale to 3 albo 4 dom po lewej za przejazdem kolejowym jadac od strony Opolskiej i salonu Volvo. W sumie to oni sa na przeciwko domu Marcina Danca - tego z wielkimi sosnami wzdluz ogrodzenia. Dwoch sympatycznych i bardzo dokladnych starszych Panow, moja firma korzysta z ich uslug od kilkunastu lat bo poza jakoscia sa tez stosunkowo tani, nawet duzo ponizej cen rynkowych.
Re:
Wielkie dzięki. Czy chodzi Ci o to?motomysz pisze:Na ul. Łokietka jest firma ktora nazywa sie Gitneks. Nie pamietam dokladnie adresu ale to 3 albo 4 dom po lewej za przejazdem kolejowym jadac od strony Opolskiej i salonu Volvo. W sumie to oni sa na przeciwko domu Marcina Danca - tego z wielkimi sosnami wzdluz ogrodzenia. Dwoch sympatycznych i bardzo dokladnych starszych Panow, moja firma korzysta z ich uslug od kilkunastu lat bo poza jakoscia sa tez stosunkowo tani, nawet duzo ponizej cen rynkowych.
Re: Re:
SBT pisze:Wielkie dzięki. Czy chodzi Ci o to?motomysz pisze:Na ul. Łokietka jest firma ktora nazywa sie Gitneks. Nie pamietam dokladnie adresu ale to 3 albo 4 dom po lewej za przejazdem kolejowym jadac od strony Opolskiej i salonu Volvo. W sumie to oni sa na przeciwko domu Marcina Danca - tego z wielkimi sosnami wzdluz ogrodzenia. Dwoch sympatycznych i bardzo dokladnych starszych Panow, moja firma korzysta z ich uslug od kilkunastu lat bo poza jakoscia sa tez stosunkowo tani, nawet duzo ponizej cen rynkowych.
Da Da

Poprzedni post pisałem z telefonu więc nie chciało mi się szukać w google maps

-
- Kontakt:
Witam odkopuję trochę ponieważ potrzebuję pomocy i chcę dostać złotą łopatę 
Mianowicie potrzebuje tokarza/frezera na terenie Krakowa który dorobi mi hak do Dangerous Mike FR 4.0.
Internety nie pomagają.
Tokarz na łokietka nie istnieje od maja.
W sklepach takiego haka nie idzie dostać.
Ponoć jest jakiś gość w Zielonkach co by mi mógł to dorobić ale no pojadę tam i szukaj wiatru w polu.
Tak więc ktoś, coś, gdzieś, jakoś?

Mianowicie potrzebuje tokarza/frezera na terenie Krakowa który dorobi mi hak do Dangerous Mike FR 4.0.
Internety nie pomagają.
Tokarz na łokietka nie istnieje od maja.
W sklepach takiego haka nie idzie dostać.
Ponoć jest jakiś gość w Zielonkach co by mi mógł to dorobić ale no pojadę tam i szukaj wiatru w polu.
Tak więc ktoś, coś, gdzieś, jakoś?
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm