Dobry tokarz - Kraków

SBT
Kontakt:

Dobry tokarz - Kraków

Post autor: SBT »

Witam
Jak w temacie, szukam sprawdzonego tokarza w Krakowie. Do tej pory nie korzystałem z takich usług, więc nie mam żadnych namiarów. Jeśli ktoś zna/korzysta/korzystał, to proszę o adres lub jakieś info.
Pomocnym z góry dzieki.
Pozdrawiam
easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

Co potrzeba :)
SBT
Kontakt:

Re:

easy_rider_1 pisze:Co potrzeba :)
Śrubę/nakrętke/element dociskający łożysko w ramie Lapierre Black DH 2005. Ot co. Raczej nigdzie nie dostanę, więc do głowy przychodzi mi tylko tokaż.
lapierreblackdh.jpg
Pozdrawiam
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Na ul. Łokietka jest firma ktora nazywa sie Gitneks. Nie pamietam dokladnie adresu ale to 3 albo 4 dom po lewej za przejazdem kolejowym jadac od strony Opolskiej i salonu Volvo. W sumie to oni sa na przeciwko domu Marcina Danca - tego z wielkimi sosnami wzdluz ogrodzenia. Dwoch sympatycznych i bardzo dokladnych starszych Panow, moja firma korzysta z ich uslug od kilkunastu lat bo poza jakoscia sa tez stosunkowo tani, nawet duzo ponizej cen rynkowych.
SBT
Kontakt:

Re:

motomysz pisze:Na ul. Łokietka jest firma ktora nazywa sie Gitneks. Nie pamietam dokladnie adresu ale to 3 albo 4 dom po lewej za przejazdem kolejowym jadac od strony Opolskiej i salonu Volvo. W sumie to oni sa na przeciwko domu Marcina Danca - tego z wielkimi sosnami wzdluz ogrodzenia. Dwoch sympatycznych i bardzo dokladnych starszych Panow, moja firma korzysta z ich uslug od kilkunastu lat bo poza jakoscia sa tez stosunkowo tani, nawet duzo ponizej cen rynkowych.
Wielkie dzięki. Czy chodzi Ci o to?
defefewr53454trrdf.png
motomysz
moderator
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: motomysz »

SBT pisze:
motomysz pisze:Na ul. Łokietka jest firma ktora nazywa sie Gitneks. Nie pamietam dokladnie adresu ale to 3 albo 4 dom po lewej za przejazdem kolejowym jadac od strony Opolskiej i salonu Volvo. W sumie to oni sa na przeciwko domu Marcina Danca - tego z wielkimi sosnami wzdluz ogrodzenia. Dwoch sympatycznych i bardzo dokladnych starszych Panow, moja firma korzysta z ich uslug od kilkunastu lat bo poza jakoscia sa tez stosunkowo tani, nawet duzo ponizej cen rynkowych.
Wielkie dzięki. Czy chodzi Ci o to?
defefewr53454trrdf.png

Da Da :)
Poprzedni post pisałem z telefonu więc nie chciało mi się szukać w google maps :)
crossfader18
Kontakt:

Post autor: crossfader18 »

Polecam tych Panów, znamy się już dobrych pale lat i nie jedną część w rowerze naprawiliśmy/ odwzorowaliśmy :)
Zalas
Kontakt:

Post autor: Zalas »

Witam odkopuję trochę ponieważ potrzebuję pomocy i chcę dostać złotą łopatę :D

Mianowicie potrzebuje tokarza/frezera na terenie Krakowa który dorobi mi hak do Dangerous Mike FR 4.0.
Internety nie pomagają.
Tokarz na łokietka nie istnieje od maja.
W sklepach takiego haka nie idzie dostać.

Ponoć jest jakiś gość w Zielonkach co by mi mógł to dorobić ale no pojadę tam i szukaj wiatru w polu.

Tak więc ktoś, coś, gdzieś, jakoś?
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
bielec12
Kontakt:

Post autor: bielec12 »

mogę Ci to spróbować zrobić, ale jeszcze nigdy tam nie toczyłem otworu
Zalas
Kontakt:

Post autor: Zalas »

bielec12 PW
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
ODPOWIEDZ