Marzocchi AM1 TST+ETA 2007 r kilka pytan
Marzocchi AM1 TST+ETA 2007 r kilka pytan
Witam.
Mam kilka pytan odnosnie tego amortyzatora, najpredzej do tych ktorzy go uzytkowali. Co do ETy to nie mam pytan. Ale po co zasadniczo to TST, w dodatku w pozycjach 'CL' i 'DS' czym to sie rozni. To pierwsze pytanie. A drugie, jak go pomopowac bo str Marzocchi duzo nie mowi, napompowalem go troche ale pracuje dosc ulomnie. Chyba ze ten typ tak ma. Prosze o porady uzytkownikow. Lub uzytkownikow innych Marzy z tymi systemami.
Mam kilka pytan odnosnie tego amortyzatora, najpredzej do tych ktorzy go uzytkowali. Co do ETy to nie mam pytan. Ale po co zasadniczo to TST, w dodatku w pozycjach 'CL' i 'DS' czym to sie rozni. To pierwsze pytanie. A drugie, jak go pomopowac bo str Marzocchi duzo nie mowi, napompowalem go troche ale pracuje dosc ulomnie. Chyba ze ten typ tak ma. Prosze o porady uzytkownikow. Lub uzytkownikow innych Marzy z tymi systemami.
-
- Kontakt:
ja mam 55 tst2, i jak je napompuje to też chodzi dosyć ułomnie, a bez powietrza chodzi fajnie. Kolega ma z150 drop off, z systemem ETA, ale on ma chyba najtwardszą sprężyne, bo chodzi bardzo twardo, jeżeli chcesz go napompować po to żeby był twardszy lub żeby go nie dobijać, to zmień sprężyne, bądź dolej troche oleju, wtedy nie będzie sie dobijał.
-
- Kontakt:
u mnie to tak wygląda, ja tam sobie cenie jak mi amor wybiera wszystko i sie nie dobija, czyli tak jak mam teraz, a jak jest napompowany to niestety tak nie jest. jeżeli masz to napompowane to spuśc powietrze i zobacz jak Ci lepiej. jeżeli bez powietrza Ci praca odpowiada, a Ci się dobija, to dolej mu troche oleju i będzie spoko
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: