tyle ze ona juz fabrycznie jest nacięta :>marudny pisze:No da się, bo przecięta tuleja nie będzie napierać na otwór w korku, tarcie sprężynującej już wtedy tulejki będzie na tyle małe, że wyciągnie się ją palcem.
Tylko pytanie po co? Jak można sobie ulżyć inaczej
to wtedy jeden mniejszy kawałek wyleci bez problemu, a drugi większy po tym też :P choć ja tam nie widzę możliwości cięcia wzdłużkubuspunxdh pisze:tyle ze ona juz fabrycznie jest nacięta :>marudny pisze:No da się, bo przecięta tuleja nie będzie napierać na otwór w korku, tarcie sprężynującej już wtedy tulejki będzie na tyle małe, że wyciągnie się ją palcem.
Tylko pytanie po co? Jak można sobie ulżyć inaczej
Zaginanie/piłowanie to są rozwiązania jak dla mnie hardcorowe a jak Ci nie wyjdzie i uszkodzisz nakrętkę? Jest szansa, że będzie wtedy cieknąć/zapowietrzać się/ nawet "sikać" olejem.wasall napisał(a):
"Tak pasuje proshox ja taką zakładałem do siebie."
Ja czekam z niecierpliwością! I pełen szacunek, że podnosisz rękawiczkę...kubuspunxdh pisze:hm może zanim ktoś sobie damper zniszczy spróbuje wytargać to z jakiegoś serwisowego złomka ? porobię pare fotek jak to tam dalej wygląda i może dzieki temu nikt sobie dampera nie rozwali na poczet "nauki"?
profesjonalny to mam ściągacz do tegomarudny pisze:kubuspunxdh profesjonalna robota!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości