Nowy Trek Session 2015
Re:
Nie chcę zaczynać burzy nt. telefonów, ale to niestety beznadziejny przykład, bo w tym przypadku nie płaci się za logo (przynajmniej nie słyszałem o nikim kto by tak wybierał telefon.) Apple ma ogromną przewagę nad Androidami - system. Co ci po teoretycznie lepszych podzespołach, kiedy system jest tak źle zrobiony, że powinien mieć łatkę "beta".Vinrael pisze:Bo Apple każdy znaTaki Trek. Płaci się za znaczek i za markę. To nie ważne, że w środku to tak naprawdę kilka podzespołów nie nadążających za Galaxy S4 czy One M7 (nie mówiąc już o następcach). Liczy się marka i prestiż. Dlatego też ludzie kupują Apple za 3,5-4 tysiące złotych, pomimo możliwości kupna - za dużo mniej - lepszego sprzętu
To jak zakładanie najtańszego Boxxera do Sessiona :p
-
- moderator
- Kontakt:
@kwiat
Wiesz porównujesz tego conayona do treka, jeździłem na canyonie, mam treka i szczerze... nie chciał bym canyona...
Wiesz porównujesz tego conayona do treka, jeździłem na canyonie, mam treka i szczerze... nie chciał bym canyona...
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Re:
Spec nawet daje zniżki rodzinneKubaLa pisze:Ale zaraz będzie gównoburza... Co do ceny... Ciekawe jakie zniżki są. Spec np dla sprzedawców daje rowery za 50%. A też niby super drogo w katalogu jest.

W takim wypadku, skoro Dziowani i jego syn jeżdżą na specach, to może i ja bym się pokusił o jakieś demo

Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Mlynobiker ok, ale mowie ze tutaj to sprawa dyskusyjna czyli ze jest wielu co wola canyona inni treka itd i nie ma duzych dysproporcji chyba procz dysproporcji ceny? Vinrael idąc moim tokiem rozumowania to nikt rozsądny lub znający sie na rowerach nie przeplaci kilku grubych tysięcy co nie znaczy że są też inni. Trek to ZNANA marka, zna ją kazdy rowerzysta bez wzgledu na dyscyplinę, może stąd ta arogancja cenowa
w przeciwieństwie do mniej znanego YT, Canyona itd wśród grupy niedzielnych rowerzystow.

Re:
Nie chce mi się liczyć, ale pewnie w treku po odjęciu ceny sprzętu dalej wyjdzie nam trochę hajsu za ramę, a w tuesie ltd za ~ 12k masz amor, który nowy kosztuje jakieś 8k i damper za 3k, więc wyszłoby, że yt płaci nam za wzięcie ich ramy i to nie mało. Jak komuś nie pasuje rama YT tues czy dhx/frx Canyona, to i tak w miarę dobrze wyjdzie finansowo zostawiając części i zmieniając samą ramę na inną.Kwiat126p pisze: A na koniec policzcie sobie kasę za sam osprzęt tego Treka i osprzęt topowego YT Tues następnie odejmijcie od ceny jednego i drugiego i wyjdzie wam pewnie ciekawa suma za same ramy obydwu. Porownajcie je. To będzie dopiero przebitka. Warto?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Spaced dobrze prawi, jak tak duża firma może pokazywać rendery, a render renderem, czy świetny czy nie, ma w zasadzie przedstawić nowe kolory tylko
Trek Session Park
Re:
Jest równie słaby. Nie ma cieni naturalnych, chyba że rama jest wykonana z tego nowego superciemnego metalu. Akurat brat mojej dziewczyny zajmuje się grafiką w grach i widze co jest możliwe więc zrobienie dobrego rendera roweru to tylko kwestia chęci ale w sumie w każdej firmie jest niedbalstwo. W wiekszych tylko częsciej to ktoś wyłapuje.xprot pisze:
czy moj render jest tak pokraczny jak ich ?
-
- Kontakt:
Re:
W jaki sposób?Troglodytor pisze:Jak dla mnie te nowe sessiony zaczynają przypominać co raz bardziej te z 2005-2008

-
- Kontakt: