Misiek szukasz pomocy to napisz tak by ktoś Cię zrozumiał. Przestań szukać wymówek to może nie jest dyktando ale to też nie jest przedszkole gdzie będziemy próbować domysleć się co miałeś na myśli pomiedzy tym jak oplułeś się kaszką i rzuciłeś w kolege klockami. Wiec olej tą butę i napisz to tak żeby ludzie mogli Ci pomóc. Powiem to jeszcze raz bo widze, że wolno łapiesz. Twój pierwszy post jest tak źle napisany, że zwyczajnie NIE MAM POJECIA O CO PYTASZ.misiekmisiu pisze:Tak w sumie to chce,lata mi to czy mam konto tutaj czy nie.Napisałem wszystko na temat, to nie jest jakieś dyktando.Większość z was mówi tak samo, posługując się slangami tzn: "mową czy językiem, tutejszych nastolatków: spoko,super itd" więc ja też mogę, was równie dobrze krytykować bo widać, że jesteście na studiach humanistycznych z rozszerzeniem J.Polskiego.I widać kto jest nie powiem już jaki.
Pozdrawiam, jestem ciekaw ile jeszcze będzie komentarzy, na temat krytyki wobec mojej strony
Ps.I dodam na koniec, te wasz "doradzanie" drugiej osobie np."kup to lub to","zrób tak i tak"
Zbudowanie tras na działce
Re:
Re:
Ładowarką nie ukopie nicKubaLa pisze:Zabawnie jest i tyle
A groźba warna była dla Mongolskiego za wulgaryzmy.
Ziomeczku, zadajesz po prostu pytania na które nie ma odpowiedzi.Zależy jak duże będzie to coś i jak bardzo będzie ogarnięty operator tego czegoś. Od 6h do 6 tygodni.pytanie jak więlką mogę usypać górkę takim czymś ile to miej więcej zajmie czasu ?
W sumie to tylko to jedno pytanie wyłowiłem z tego tekstu.A rób co chcesz, Twój teren, Twoje zabawki. Chcesz się pochwalić czy co...a co do hopek chciałbym zrobić coś typu nie jakieś 10m przelotki tylko po 6-8m może 8m to za dużo troszke może jakieś 7m maximum + oczywiście bandy z step up'mi lub czymś podobnym

Re: Re:
Hahaha, ale błąd, już poprawiam.KubaLa pisze:Gdzie mam iść?michalphs pisze:chodź .

Jestem z małopolski.
Wychodze na pole.
Wychodze na pole.