Wymiana napędu z przerzutkami na zębatkęi driver
Wymiana napędu z przerzutkami na zębatkęi driver
witam posiadam rower http://www.scott.pl/product.php?id_cat=393&id_prod=2030
mam dwa pytania:
1. jak widać ma on przerzutki, chcę je wywalić by zamontować normalną zębatkę i driver, czy idzie zrobić na nim taką operację? widze ze na tyle jest dość dużo miejsca ze względu na zamontowany tam wolnobieg.
Mam pytanie, czy mogę zamontować na tym rowerze taką zębatkę i driver czy jest to niemozliwe ? możecie mi też podesłać jakieś produkty ? jestem zielony w tym temacie a chce zacząć skakać, wiem że po odjęciu tego wolnobiegu przerzutek i przedniego hamulca będzie lżejszy a przerzutki nie będą przeszkadzały
2. Czy geometria całego roweru nadaje się do skakania ? tak samo czy wymiar kół jest dobry ?
mam dwa pytania:
1. jak widać ma on przerzutki, chcę je wywalić by zamontować normalną zębatkę i driver, czy idzie zrobić na nim taką operację? widze ze na tyle jest dość dużo miejsca ze względu na zamontowany tam wolnobieg.
Mam pytanie, czy mogę zamontować na tym rowerze taką zębatkę i driver czy jest to niemozliwe ? możecie mi też podesłać jakieś produkty ? jestem zielony w tym temacie a chce zacząć skakać, wiem że po odjęciu tego wolnobiegu przerzutek i przedniego hamulca będzie lżejszy a przerzutki nie będą przeszkadzały
2. Czy geometria całego roweru nadaje się do skakania ? tak samo czy wymiar kół jest dobry ?
Krenoyz, ty się fajny chłop wydajesz, nie skacz na tym "skocie
" bo to ci na zdrowie nie wyjdzie, weź wystaw go za jakieś 700-800zł jeżeli jest w niezłym stanie, dorzuć 200zł i kup jakiegoś używanego ns (holy, metropolis) zależy czy wolisz jeździć w streecie czy dircie, i nie baw sie w tuning tego bo tylko przepłacisz. To rower tylko wzorowany na wyczynówkę. I jak chcesz kręcić triki to weź 24" łatwiej i przyjemniej.

Re:
+1Veerson pisze:Krenoyz, ty się fajny chłop wydajesz, nie skacz na tym "skocie" bo to ci na zdrowie nie wyjdzie, weź wystaw go za jakieś 700-800zł jeżeli jest w niezłym stanie, dorzuć 200zł i kup jakiegoś używanego ns (holy, metropolis) zależy czy wolisz jeździć w streecie czy dircie, i nie baw sie w tuning tego bo tylko przepłacisz. To rower tylko wzorowany na wyczynówkę. I jak chcesz kręcić triki to weź 24" łatwiej i przyjemniej.
Re: Re:
MUSZEL pisze:+1Veerson pisze:Krenoyz, ty się fajny chłop wydajesz, nie skacz na tym "skocie" bo to ci na zdrowie nie wyjdzie, weź wystaw go za jakieś 700-800zł jeżeli jest w niezłym stanie, dorzuć 200zł i kup jakiegoś używanego ns (holy, metropolis) zależy czy wolisz jeździć w streecie czy dircie, i nie baw sie w tuning tego bo tylko przepłacisz. To rower tylko wzorowany na wyczynówkę. I jak chcesz kręcić triki to weź 24" łatwiej i przyjemniej.

-
- Kontakt: