forum się lekko zmieniło od ostatniego czasu ,a ja tak jak obiecałem mam inny pomysł = trochę racji jest ,a wypowiedzi Panów "Lestat'a" oraz "Kubala'i" dały trochę do myślenia ale nadal mam pewne pytania ,a głupio tak z każdą "pierdołą" lecieć na forum więc......
Może by tak stworzyć coś na zasadzie (podobnie jak w restauracji) :
"Szef serwisu poleca"
I byłby to czy to dział ,czy to informacja albo jako wątek do którego osoby mocno zaawansowane = serwisteam mógłby np. raz na miesiąc wrzucać co poleca się ale nie jako osobne części tylko cały rower razem z przedstawieniem kosztów całości ?

I od razu wyprzedzając kontry innych - częstotliwość można zmienić raz na kwartał albo nawet pół roku

Nie ma potrzeby rozpisywania się o ramach w nieskończoność bo dział taki istnieje o amortyzatorach również więc trochę roboty odchodzi - można samemu stwierdzić co dobre ale tu byłby zestawienie w cały rower ,a nie pojedyncza część

Byłoby to ułatwienie do którego można by się odnieść ,a zapytać dopiero o konkretny model znaleziony w ogłoszeniu

No i to oczywiście kolejna luźna propozycja dla moderatorów aby ograniczyć "tornada klasy G" przed którymi ostrzega nas ich łowca i pogromca w jednym = "Lestat"