Wolna Dyskusja Użytkowników

Zalas
Kontakt:

Post autor: Zalas »

ale to nie taki zwykły zeszyt xd tylko takie już od wydawnictwa xd więc się nie liczy ale kutasa zawsze możesz stżelić xd
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

StRZelić... ;-)
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Hubertof
Kontakt:

Post autor: Hubertof »

A ja cały dzień staram się napisać coś sensownego do mojej pracy inżynierskiej.
Nieznajomy1596
Kontakt:

Post autor: Nieznajomy1596 »

Więcej obrazków to bardziej dla klas młodszych, bo np: na tej co nią poprawiłem nie było żadnych obrazków. A skoro już rozmawiamy o szkole to jak przemówić takim dwóm debilom do rozumu, którzy cały czas robią ci głupie kawały typu: ostatnio wrzucili mi płytę CD do plecaka, zabierają rzeczy i cię w konia robią, że to nie oni, obgadują itp. Raz coś mu wypadło z piórnika, podałem mu to, to on wyskoczył z gębą większą niż jego ryj, że mu zabrałem, albo jak mamy zad. z matmy i się ze mną sprzecza, że on ma dobrze, a ja źle i mówi, że jestem tępy, głupi i w ogóle się wymądrza, a jak się okazuje, że ja mam dobrze to on próbuje mi dogadać, żebym się odczepił. krótko mówiąc jedna wielka dziecinada.
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
MUSZEL
Kontakt:

Re:

Post autor: MUSZEL »

Hubertof pisze:A ja cały dzień staram się napisać coś sensownego do mojej pracy inżynierskiej.
ja właśnie skończyłem i przeslalem promotorowi... ;)
poldeck
Kontakt:

Nieznajomy, dożyc do końca klasy i pójść do innego gimnazjum?

Zaczynam się czuć emerytem... Czasy magisterki mam już parę latek za sobą ;-) .
Z czego się chłopaki inżynierujecie?
U mnie skończona biotechnologia z magisterką dotyczącą wklonowywania obcych genów do komórek bakteryjnych... ;-)
Zalas
Kontakt:

Nieznajomy a jak nie chcesz iść do innego gimnazjum a żadne środki dyplomatyczne nie działają to zostaje tylko jedna opcja która zawsze działa ale ryzykowna...
Natłuc im xd
Ale jak przegrasz to będzie jeszcze większy polew z cb :P (nie wiem bo u mnie było ważne że się postawiłeś a nie czy wygrałeś) xd
komarek
Kontakt:

Post autor: komarek »

Miał ktoś z was zbroję X-Factor Total? Jakieś opinie na jej temat?
poldeck
Kontakt:

W sumie u mnie też... dostałem po pysku koniec końców ale było ważne, że nie dałem sobą pomiatać...

A co do zbroi... Nie mam pojęcia bo nigdy zbroi nie używałem.
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

Nieznajomy, czasem na takich debili nie ma siły, zostaje albo się wkurzyć i im strzelić (jak wyżej - ryzykowna opcja), albo olać i po prostu trzymać się z boku (tylko bez zadzierania nosa, bo tego nikt nie lubi). Ja raczej to drugie wybierałem, choć raz jednemu przyładowałem czymś twardym między oczy i później jeszcze zabawę z pedagogiem miałem (to w podstawówce, w gimnazjum już bym nie dosięgnął)...

poldeck - ja niedawno inżyniera z mechatroniki zrobiłem.
http://brooce.pinkbike.com
Puncu
Kontakt:

Post autor: Puncu »

Nieznajomy, mieć wyjebane na innych i pilnować swoich rzeczy. Stajesz się troche takim outsiderem. Z tym że ja to przez całe życie byłem uzbrojony w ciężkie buty i nieśmiertelną skórzaną kurtkę, także mój przykład nie jest najlepszy. A najebać im to też nie rozwiązanie. Pierwszy raz przewaliłem takiemu jednemu to w szpitalu wylądował bo nie bardzo wiedziałem jak to się robi xD
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Nieznajomy1596
Kontakt:

Re: Odp: Wolna Dyskusja Użytkowników

Post autor: Nieznajomy1596 »

Bić ich nie chcę, bo mają poparcie w klasie i zniszczę sobie znajomości z niektórymi. Wolę mieć ich głęboko w dupie, a jak jakś kawał zrobią to zareaguję agresywnie.:|
Outsiderem nie jestem, bo właśnie poto się z nimi zakolegowałem (błąd) żeby mieć poważanie w klasie i je mam.
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Zalas
Kontakt:

Nieznajomy ja w każdej mojej szkole (sztuk 3) miałem poważanie w klasie i nie byłem jakimś popychadłem ale zawsze stałem z boku... Nie siedziałem na schodach z całą bandą lecz zawsze gdzieś na uboczu z 2-3 ziomkami :D
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

poldeck kończę inzynierie matrerialowa na wydziale mechanicznym, co będzie na mgr jeszcze się zastanawiam ;)
Hubertof
Kontakt:

Post autor: Hubertof »

ja mechanika i budowa maszyn, a praca inżynierska to projekt stanowiska do badania amortyzatorów, oczywiście rowerowych :P
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

LeL, ja się powinienem w styczniu bronić a moja inżynierka dalej w rozsypce xD
ZEfiR
Kontakt:

Post autor: ZEfiR »

Ale z was stare chopy, ja za tydzień maturka ;)
Kubuś Puchatek jest panem sieci
Zalas
Kontakt:

Ja powinienem być już po :(
poldeck
Kontakt:

Nie stare, tylko doświadczone ;-) .
Studia to dobry okres, człowiek dopiero się uczy co znaczy słowo "piwo". Uczy się szacunku do tego co się kryje pod tym pięknym terminem.
Widział kto kiedy studenta pozującego z piwem?
Nie.
Tylko dzieciarnia potrafi tak poniżyć to płynne złoto, by się z nim wygłupiać...

{Powiedział Pold, po czym:
Pssst!}
:-D
Ciężki dzień, w którym nie zrobiłem nic dla dokończenia roweru, poza pracą koncepcyjną, ale na szczęście zimne i złote, czekało w lodówce ;-) .

A co do panów inżynierów:
Znalazłaby się dobra dusza, która potrafiłaby (o to łatwo), miałaby możliwość (o to trudniej) i przede wszystkim chęć (o to najtrudniej więc z chęcią poprę motywację wydrukami NBP), wykonać mi element podobny do tego

http://elementydobalustrad.pl/obejma-za ... p-826.html

z aluminium, lub jakiegoś duraluminium, wedle dostarczonego przeze mnie rysunku?
Różnica będzie polegała na tym, że element będzie dwa razy grubszy, będzie miał średnicę wewnętrzną 40mm i otwory na śrubki w osi pionowej a nie poziomej.
Jest mi to niezbędne, gdyż mam pęknięte mocowania osi (przy śrubkach oczywiście) w Travisie i dolne lagi są oczywiście nieosiągalne a szkoda mi wymieniać cały dobry amortyzator ze względu na tak niespecjalne uszkodzenie.

Uszkodzenie jest takie:

http://www.aukcjoner.pl/gallery/019644256-6.html#I6

A pytam tu bo mój dyżurny ślusarz niestety jest w szpitalu.

Chyba, że ktoś ma swój sprawdzony (albo podpatrzony gdziekolwiek) sposób na takie uszkodzenie inny niż moja koncepcja.
Albo jakąś sugestię.
ODPOWIEDZ