Wolna Dyskusja Użytkowników
-
- Kontakt:
Więcej obrazków to bardziej dla klas młodszych, bo np: na tej co nią poprawiłem nie było żadnych obrazków. A skoro już rozmawiamy o szkole to jak przemówić takim dwóm debilom do rozumu, którzy cały czas robią ci głupie kawały typu: ostatnio wrzucili mi płytę CD do plecaka, zabierają rzeczy i cię w konia robią, że to nie oni, obgadują itp. Raz coś mu wypadło z piórnika, podałem mu to, to on wyskoczył z gębą większą niż jego ryj, że mu zabrałem, albo jak mamy zad. z matmy i się ze mną sprzecza, że on ma dobrze, a ja źle i mówi, że jestem tępy, głupi i w ogóle się wymądrza, a jak się okazuje, że ja mam dobrze to on próbuje mi dogadać, żebym się odczepił. krótko mówiąc jedna wielka dziecinada.
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Re:
ja właśnie skończyłem i przeslalem promotorowi...Hubertof pisze:A ja cały dzień staram się napisać coś sensownego do mojej pracy inżynierskiej.

Nieznajomy, dożyc do końca klasy i pójść do innego gimnazjum?
Zaczynam się czuć emerytem... Czasy magisterki mam już parę latek za sobą
.
Z czego się chłopaki inżynierujecie?
U mnie skończona biotechnologia z magisterką dotyczącą wklonowywania obcych genów do komórek bakteryjnych...
Zaczynam się czuć emerytem... Czasy magisterki mam już parę latek za sobą

Z czego się chłopaki inżynierujecie?
U mnie skończona biotechnologia z magisterką dotyczącą wklonowywania obcych genów do komórek bakteryjnych...

Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Nieznajomy a jak nie chcesz iść do innego gimnazjum a żadne środki dyplomatyczne nie działają to zostaje tylko jedna opcja która zawsze działa ale ryzykowna...
Natłuc im xd
Ale jak przegrasz to będzie jeszcze większy polew z cb :P (nie wiem bo u mnie było ważne że się postawiłeś a nie czy wygrałeś) xd
Natłuc im xd
Ale jak przegrasz to będzie jeszcze większy polew z cb :P (nie wiem bo u mnie było ważne że się postawiłeś a nie czy wygrałeś) xd
Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Nieznajomy, czasem na takich debili nie ma siły, zostaje albo się wkurzyć i im strzelić (jak wyżej - ryzykowna opcja), albo olać i po prostu trzymać się z boku (tylko bez zadzierania nosa, bo tego nikt nie lubi). Ja raczej to drugie wybierałem, choć raz jednemu przyładowałem czymś twardym między oczy i później jeszcze zabawę z pedagogiem miałem (to w podstawówce, w gimnazjum już bym nie dosięgnął)...
poldeck - ja niedawno inżyniera z mechatroniki zrobiłem.
poldeck - ja niedawno inżyniera z mechatroniki zrobiłem.
http://brooce.pinkbike.com
Nieznajomy, mieć wyjebane na innych i pilnować swoich rzeczy. Stajesz się troche takim outsiderem. Z tym że ja to przez całe życie byłem uzbrojony w ciężkie buty i nieśmiertelną skórzaną kurtkę, także mój przykład nie jest najlepszy. A najebać im to też nie rozwiązanie. Pierwszy raz przewaliłem takiemu jednemu to w szpitalu wylądował bo nie bardzo wiedziałem jak to się robi xD
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
-
- Kontakt:
Re: Odp: Wolna Dyskusja Użytkowników
Bić ich nie chcę, bo mają poparcie w klasie i zniszczę sobie znajomości z niektórymi. Wolę mieć ich głęboko w dupie, a jak jakś kawał zrobią to zareaguję agresywnie.
Outsiderem nie jestem, bo właśnie poto się z nimi zakolegowałem (błąd) żeby mieć poważanie w klasie i je mam.

Outsiderem nie jestem, bo właśnie poto się z nimi zakolegowałem (błąd) żeby mieć poważanie w klasie i je mam.
UMF Duncan d2 Merida+ rs boxxer rc 2011.+ Fox Dhx 5.0
Nie stare, tylko doświadczone
.
Studia to dobry okres, człowiek dopiero się uczy co znaczy słowo "piwo". Uczy się szacunku do tego co się kryje pod tym pięknym terminem.
Widział kto kiedy studenta pozującego z piwem?
Nie.
Tylko dzieciarnia potrafi tak poniżyć to płynne złoto, by się z nim wygłupiać...
{Powiedział Pold, po czym:
Pssst!}
Ciężki dzień, w którym nie zrobiłem nic dla dokończenia roweru, poza pracą koncepcyjną, ale na szczęście zimne i złote, czekało w lodówce
.
A co do panów inżynierów:
Znalazłaby się dobra dusza, która potrafiłaby (o to łatwo), miałaby możliwość (o to trudniej) i przede wszystkim chęć (o to najtrudniej więc z chęcią poprę motywację wydrukami NBP), wykonać mi element podobny do tego
http://elementydobalustrad.pl/obejma-za ... p-826.html
z aluminium, lub jakiegoś duraluminium, wedle dostarczonego przeze mnie rysunku?
Różnica będzie polegała na tym, że element będzie dwa razy grubszy, będzie miał średnicę wewnętrzną 40mm i otwory na śrubki w osi pionowej a nie poziomej.
Jest mi to niezbędne, gdyż mam pęknięte mocowania osi (przy śrubkach oczywiście) w Travisie i dolne lagi są oczywiście nieosiągalne a szkoda mi wymieniać cały dobry amortyzator ze względu na tak niespecjalne uszkodzenie.
Uszkodzenie jest takie:
http://www.aukcjoner.pl/gallery/019644256-6.html#I6
A pytam tu bo mój dyżurny ślusarz niestety jest w szpitalu.
Chyba, że ktoś ma swój sprawdzony (albo podpatrzony gdziekolwiek) sposób na takie uszkodzenie inny niż moja koncepcja.
Albo jakąś sugestię.

Studia to dobry okres, człowiek dopiero się uczy co znaczy słowo "piwo". Uczy się szacunku do tego co się kryje pod tym pięknym terminem.
Widział kto kiedy studenta pozującego z piwem?
Nie.
Tylko dzieciarnia potrafi tak poniżyć to płynne złoto, by się z nim wygłupiać...
{Powiedział Pold, po czym:
Pssst!}

Ciężki dzień, w którym nie zrobiłem nic dla dokończenia roweru, poza pracą koncepcyjną, ale na szczęście zimne i złote, czekało w lodówce

A co do panów inżynierów:
Znalazłaby się dobra dusza, która potrafiłaby (o to łatwo), miałaby możliwość (o to trudniej) i przede wszystkim chęć (o to najtrudniej więc z chęcią poprę motywację wydrukami NBP), wykonać mi element podobny do tego
http://elementydobalustrad.pl/obejma-za ... p-826.html
z aluminium, lub jakiegoś duraluminium, wedle dostarczonego przeze mnie rysunku?
Różnica będzie polegała na tym, że element będzie dwa razy grubszy, będzie miał średnicę wewnętrzną 40mm i otwory na śrubki w osi pionowej a nie poziomej.
Jest mi to niezbędne, gdyż mam pęknięte mocowania osi (przy śrubkach oczywiście) w Travisie i dolne lagi są oczywiście nieosiągalne a szkoda mi wymieniać cały dobry amortyzator ze względu na tak niespecjalne uszkodzenie.
Uszkodzenie jest takie:
http://www.aukcjoner.pl/gallery/019644256-6.html#I6
A pytam tu bo mój dyżurny ślusarz niestety jest w szpitalu.
Chyba, że ktoś ma swój sprawdzony (albo podpatrzony gdziekolwiek) sposób na takie uszkodzenie inny niż moja koncepcja.
Albo jakąś sugestię.
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .