Z góry dzięki

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Tak miales od poczatku, czy cos ulepszales??Torox1 pisze:Mój KTM Caliber 38 2010 (skok 210mm) z damperem Fox Van R 241mm wybiera kurz z ziemiDosłownie, każdy najmniejszy kamyczek, każda nierówność terenu a nawet kostkę brukową wszystko ładnie połyka, na schodach tak samo pływa więc polecam
poldeck pisze:Wszystko wybierze Karpiel Armageddon.
Dziękuję, dobranoc.
Miałem tak od początku, kupiłem rowerek z tym damperem (seryjniak) i to zawieszenie po prostu tak działadmrx pisze:Tak miales od poczatku, czy cos ulepszales??Torox1 pisze:Mój KTM Caliber 38 2010 (skok 210mm) z damperem Fox Van R 241mm wybiera kurz z ziemiDosłownie, każdy najmniejszy kamyczek, każda nierówność terenu a nawet kostkę brukową wszystko ładnie połyka, na schodach tak samo pływa więc polecam
Jak mnie takie wypowiedzi denerwują... Jeździłeś kiedykolwiek na KTMie lub innych ramach żeby porównywać i pisać swoje wrażenia? Zapewne nie... Zapraszam do siebie na traskę, przejedziesz się na moim rowerku i sam sobie oceniszBiałyMadball pisze:Słuchajcie się gnojków dalej...
Nie ma takiej ramy, która by dosłownie "asfaltowała" wszystko na trasie. Większość ram która ma zawieszenie typu VPP, Maestro, DwLink czy inne będzie dobrze chodzić. To jedynie kwestia dobrej regulacji zawieszenie (tłumienie, kompresja szybka i wolna, dobranie spreżyn, powietrza).
Gówno z tego wyjdzie jak będziecie mieli dobrą ramę, a źle wyregulowane zawieszenie... Od tego zacznijcie na początku
PEACE!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość