wrocław
-
- Kontakt:
A da sie konkretnie dokrecic na tym wale? A jak tak to bedziemy mieli pewnie 2 odleglosciowki, na bsk i na mikolowskiej. A mozna takiego bieda-tabla zrobic, w dziurze albo slome z bagien (kolo bsk jest tego mnostwo) albo deski, taki prawie ns albo jeszcze siatke ze sznurka rolniczego, ja spalem na tym 3 tygodnie i jak bym mial wiecej czasu niz 'do zmroku' to by mi sie nie rozerwalo. Spi sie bardzo wygodnie i ogolnie jest gitarka :-))))
PS. Znowu nie pojechalem popatrzec bo sie tak szybko robi ciemno ze mala bania, moze jutro...
PS. Znowu nie pojechalem popatrzec bo sie tak szybko robi ciemno ze mala bania, moze jutro...
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
Poki co "wladze" przymykaja oko na te cale hopki (i blagam, oduczcie sie pisac CHOPKI! prosba zwlaszcza do Stinky'ego). W momencie, gdyz zaczniecie regularne wycinanie lasu, to moga zaczac sie nieprzyjemnosci. Mimo wsyztsko lepiej bedzie pomyslec troche dluzej i robic cos pomiedzy drzewami.
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
wd40: chyba konserwator zieleni, jesli dobrze przytoczylem nazwe funkcji. Oni sa od przypierdalania sie o scinanie drzew nawet na wlasnej posesji. Z jednej strony lipa, z drugiej zrozumiale, bo mogloby dojsc do sytuacji, ze ludzie powycinaliby kazde jedno drzewo i zawiezli na przerob, co akurat w tymze kraju jest mozliwe i wykonalne.
http://tiny.pl/8mm
dlatego bezpieczniej jest potworzyc z ziemi na poczatek let's say skocznie (dla looka ;) ) albo dropy - obie wersje niosace na odleglosc, a terenow w okolo mamy dosyc, trzeba sie poprostu zebrac i wybrac na wycieczke po okolicy, osobiscie mam fajne miejsce na skocznie odleglosciowe ale sa blisko domow, co do drzewa to wiem gdzie jest juz pociete !! ktos robi zapasy na zime , mozemy troche pozyczyc
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
Na jakiej ulicy masz te zapasy? Mozna oblukac, moze znam tego kogos i ewentualnie sie cos pogada czy cos, bo ja tez mam, ale takie klocki juz to wrzucenia do pieca, takze niebardzo sie nadaja na jakiekolwiek ns'y. A czasem nie jest to kolo mnie na Niedzialkowskiego 2? Ta mieszkaja Nowakowie i watpie zeby ci cokolwiek dali, poprostu oszczedna rodzinka i tyle, ja sie im tam nie dziwie.
-
- Kontakt:
Jak na lace to bierem drzewo na transport i wio! Tylko po co nam drewno, jak nam rosnie pod n(o)s'em... Jak bedziemy czesto podlewac to i z tego pruchna cos wyrosnie, macie 'High Grow'? Co tam sie dolewa zeby szybciej roslo?
[quote="Stinky"]dlatego bezpieczniej jest potworzyc z ziemi na poczatek let's say skocznie (dla looka ;) ) albo dropy - obie wersje niosace na odleglosc, a terenow w okolo mamy dosyc, trzeba sie poprostu zebrac i wybrac na wycieczke po okolicy, osobiscie mam fajne miejsce na skocznie odleglosciowe ale sa blisko domow, co do drzewa to wiem gdzie jest juz pociete !! ktos robi zapasy na zime , mozemy troche pozyczyc[/quote]
Nom dobry pomysl, ale targania bedzie sporo... ten lasek jest dosyc daleko... Najlepiej by bylo, aby zalatwic jakis wozek, jak menele woza zlom. A co do dropa odleglosciowego- jestem za, ale wysokosciowy (np na wale) tez musi byc:)
Nom dobry pomysl, ale targania bedzie sporo... ten lasek jest dosyc daleko... Najlepiej by bylo, aby zalatwic jakis wozek, jak menele woza zlom. A co do dropa odleglosciowego- jestem za, ale wysokosciowy (np na wale) tez musi byc:)