IGNORACJA !
IGNORACJA !
witam
chcalem kupic ochranaicze w sklepie tym i pisalem do nich mejle pisalem do obydwu gosci na gg i zero odpowiedzi zamówilem go i nic kiedys z jednym gadalem i bylo ok a teraz zero odedzwu
JEZELI ZYJECIE TO SIE ODEZWIJCIE ! :D
pozdro dla epicentrum :)
chcalem kupic ochranaicze w sklepie tym i pisalem do nich mejle pisalem do obydwu gosci na gg i zero odpowiedzi zamówilem go i nic kiedys z jednym gadalem i bylo ok a teraz zero odedzwu
JEZELI ZYJECIE TO SIE ODEZWIJCIE ! :D
pozdro dla epicentrum :)
-
- Kontakt:
ja gadałem z Luxsusem na gg, wyglądało że sie dogadaliśmy(wporzo kontakt , konkretna propozycja cenowa) wysłałem mejla na adres sklepu tak jak sie umówiliśmy, miałem dostać na nastęny dzień informacje czy jest ten towar który zamawiałem ale niestety przez kilka dni nie dostałem odpowiedzi ani mejlem ani na gg i zrezygnowałem z zakupu w Epicentrum.
mimo wszystko bede próbował tam kupować bo mają konkretny sprzęt w sklepie no i możliwość negocjacji cen :)
pozdro
mimo wszystko bede próbował tam kupować bo mają konkretny sprzęt w sklepie no i możliwość negocjacji cen :)
pozdro
taa wiem cos o tym...sprawa wyglada tak:zamowilem troche stuff'u ponad 2 tygodnie temu,2 tygodnie temu we wtorek dzwonilem do "Brzydala" i zostalem zapewniony ze paczke wyslal.Ok.28 kwietnia Brzydal wyjechał do Niemiec,wrocil w sobote.Paczki jak nie bylo tak nie ma.Udalo mi sie z nim skontaktowac dzis rano i dowiedzialem sie ze Luxus nie wyslal paczki bo mu czegos brakowalo,ale On nie wie czego wiec poszuka i zadzwoni do mnie jeszcze dzis.Moj telefon o 9:40,telefon Brzydala o ok.12:30 od tego czasu cisza.Dzwonilem 40 minut temu jeszcze nie wiedza czego brakuje.Bede jeszcze dzwonil.A dowiedzialem sie tez ze dystrybutor 661 do Polski zrezygnowal.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
teraz mam kolejny problem ;/
a mianowicie czy w obrecz http://www.poreba.made.pl/index.php?i=of&id=dri4-18 wejdzie oponka nokian nbx 2.5 ????
obrecz jets szerokosci cos jak dm 18
a mianowicie czy w obrecz http://www.poreba.made.pl/index.php?i=of&id=dri4-18 wejdzie oponka nokian nbx 2.5 ????
obrecz jets szerokosci cos jak dm 18
problem Panowie polegał na tym że nie było mnie przez ponad tydzień w polsce więc sprawy przekazałem Luxsusowi. Zaszło troche nieporozumień i nie wszystko potoczyło sie tak jak powinno za co bardzo przepraszam. Dodam że jestem pod dużym wrażeniem Unii Europejskiej do której wejscie w kwestiach rowerowych dało nam brak regulacji prawnych powodujący zastój w dostawach sprzetu i w jego importowaniu. Dystrybutorzy mają balagan przez co i my nie mozemy chwicic ładu.
Panowie staramy sie jak mozemy ale nie robimy wam na złość przecież to nie w naszym interesie ani nie w waszym.
Panowie staramy sie jak mozemy ale nie robimy wam na złość przecież to nie w naszym interesie ani nie w waszym.
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
na stanie nie ma tych sterów ale są fajne stery pancerne tiogi z korkiem a 'la bmx'owym (można przepuścić linke przez korek) model mx-1 polecam.
z hi-story to wielka niewiadoma. troche czasu brak. strone teamu czekają zmiany i wszystko okaże sie w praniu. troche by mi brakowało historyjek rodem z EP ale jak nie bedzie czasu to nic nie poradze.
z hi-story to wielka niewiadoma. troche czasu brak. strone teamu czekają zmiany i wszystko okaże sie w praniu. troche by mi brakowało historyjek rodem z EP ale jak nie bedzie czasu to nic nie poradze.
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
Witam
Przykro mi że niektórzy zrazili sie do naszego sklepu powstał on tylko z myśla o Was .Staramy sie być służyć wam radą w każdej kwestii .Jesteśmy tylko ludzmi i popełniamy nieraz błędy dostajemy wiele maili dziennie z róznymi zapytaniami i nie ukrywam ze możemy przoczyć jakiś Bądzcie wyrozumiali !!!
Co do części na które długo czekacie - jesteśmy uzależnieni od dystrybutora -i niemamy na to wpływu.
Pozdrawiam i przepraszam w imieniu EPICENTRUM za wszelkie problemy
Zapraszam także do gdyni na zawody 4x które mamy przyjemność sponsorować
Przykro mi że niektórzy zrazili sie do naszego sklepu powstał on tylko z myśla o Was .Staramy sie być służyć wam radą w każdej kwestii .Jesteśmy tylko ludzmi i popełniamy nieraz błędy dostajemy wiele maili dziennie z róznymi zapytaniami i nie ukrywam ze możemy przoczyć jakiś Bądzcie wyrozumiali !!!
Co do części na które długo czekacie - jesteśmy uzależnieni od dystrybutora -i niemamy na to wpływu.
Pozdrawiam i przepraszam w imieniu EPICENTRUM za wszelkie problemy
Zapraszam także do gdyni na zawody 4x które mamy przyjemność sponsorować
www.sklep.dirt.pl staramy sie umilić wam życie
-
- Kontakt: