Kraków itd
No wiec kiedy pierwszy wyscig??? Wydaje mi sie, ze lepiej by bylo w nast. sobote bo w niedziele mi sie nie chce ;) ALE TO NIE TYLKO DO MIESZKANCOW KRAKOWA! "road is closed" 2os. puszczaja bakierow a inni (nie startujacy w wyscigu) zabezpieczaja trase :P Tylko trzeba jakies znaki z napisem "road is closed- droga zamknieta (do odwołania)" :P No i J__A__Z__D__A !!!!!!!!!
S____T____R____E____T T____E____A____M
!!!
A oczywiscie trasa musi prowadzic przez schody, schodki, murki itp ( i czasem w dół)!!!!
S____T____R____E____T T____E____A____M
!!!
A oczywiscie trasa musi prowadzic przez schody, schodki, murki itp ( i czasem w dół)!!!!
No to jak?
co do jazdy wookolo rynku i wyscigach po rynku to jestem sceptyczny ale...
przez cmentarz niezła zajawka...
trasa to powinno byc kolko jakies wieksze ale wtedy potrzebna jest jakas ekipa do organizacji, jakies czekpointy, itp...
raz na tydzien- zbieramy punkty w generalce a pod koniec "sezonu" najlepszy dostaje tytul honorowy
jest jeszcze sporo do wymyslenia i udoskonalenia
co do jazdy wookolo rynku i wyscigach po rynku to jestem sceptyczny ale...
przez cmentarz niezła zajawka...
trasa to powinno byc kolko jakies wieksze ale wtedy potrzebna jest jakas ekipa do organizacji, jakies czekpointy, itp...
raz na tydzien- zbieramy punkty w generalce a pod koniec "sezonu" najlepszy dostaje tytul honorowy
jest jeszcze sporo do wymyslenia i udoskonalenia
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
jak jest ślimak na 29-tej to obok niego są takie kręcone schodki na górze by można było zacząć i z nich w dół. później warszawską (nie wiem cczy się tak nazywa ale chodzi mi o tą co się zjeżdzą ślimakiem w dół i dojeżdża do placu matejki). no to ze schodków na warszawską i 1st w lewo (czyli pod prąd:D), dojeżdżamy do dworca i przez parkingi na koniec do przejścia podziemnego (nie pamiętam czy są, ale jakby były jakieś schody to tym lepiej:]) i za przejściem the end :D
oczywiście całość ma sens only w godzinach szczytu :]
oczywiście całość ma sens only w godzinach szczytu :]
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
a mam new idea <lol>
start: os. oswiecenia (blok 9) i w dół ulicą osiedlową później przejazd koło poczty i gigantyczny stair gap (6 serii!!!!) chwila oddechu (40m) i schody do przejścia podziemnego przejściem na drugą stronę i tą krętą ulicą obok akademików i meta gdzieś tam na dole :)
to byłby wypas<lol>
to ma ktoś tego bika pożyczyć??
start: os. oswiecenia (blok 9) i w dół ulicą osiedlową później przejazd koło poczty i gigantyczny stair gap (6 serii!!!!) chwila oddechu (40m) i schody do przejścia podziemnego przejściem na drugą stronę i tą krętą ulicą obok akademików i meta gdzieś tam na dole :)
to byłby wypas<lol>
to ma ktoś tego bika pożyczyć??
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!