WARSZAWSKI STRET W TVN,wchodzimy?

Waldo
Kontakt:

WARSZAWSKI STRET W TVN,wchodzimy?

Post autor: Waldo »

gadałem dziś z kolesiem z tvn z programu "uwaga" chce zrobic reportaz o nas......
wiadomo ze tvn to najchujowsza telewizornia a uwaga to jeden z chujowszych programów goniący za sęsacjią która nas, ludzi undergrandowo/alternatywnych, gówno obchodzi.....
jednak prze ten program mozemy porószyć kilka kwestki
np. skejparki, legalne tory, chce orhganizacji zawodów przy wspóludzile miasta itd........
nie wiem ma ile uda mi sie wpłynąc na kolesie a dokładniej na ile uda mi siewpłynąć na koncową forme...reportazu....
jak bedzie to kolejny reportaz w stulu "uwaga" to nie ch ida w ****.......ja sie do tego nie dotykam.....
wiec pytam was co sosdzicie na ten temat?
kto z was ewentualnie chciałby wystapić.....kto moze pokazac jakies dobre motywy, triki na miescie (kolesiowi chodzi o widowiskowosc głuwnie ,cojest logiczne dosc.wiec techniczne triki 30 cm na ziemia schodza na dlaszy plan) kto z was czuje sie na siłach zeby cospokazac jak sie juz zorientujemy co i jak?
koles z tvn widzi to tak ze bierzemy 10 luda ruszamy na miasto i troche krecimy rozne tematy......
wypowiedzcie sie czy wogule wypada nam pokazać sie w tvn i wogule napiszecie co sadzicie na ten temat

fat pig ex grooba swnia
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

up
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

sie okaze ze zrobia z nas pijakow cpunow meneli i wogle ze potracamy staruszki i jestesmy be i wogle

ale moze bys lepiej i moze cos sie wladze warszawy wezma za skate parki (ta dobre sobie)

ogolnie bym przyjechal i zobaczyl jak im idzie krecenie co oni wymysla, bo trickow to zabardzo nie umiem, kiedys 180, rozjebalem sie i kupa :/
teh_pwnerer
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

chyba wam wypada sie pokazać w tvn może skatepark bedziecie mieli ale trzeba użyć odpwiednich argumnetów :)
no jakieś trickasy na dirtach są efektowne no i trial tak na pokaz :)
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

nooooo.... jakby to powiedziec.... uwaga to program o problemach spolecznych, wiec ja bym zalecal daleko posunieta ostroznosc....
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

FAT PIG - widziałem twój filmik, tzn chyba twój, ale raczej twój bo na końcu były dane i było "Grooba Świnia" bla bla bla

nieźle wymiatasz i nadajesz się ale czy inni też pokażą klasę ? tak to 360 z mórków coś na jutrzence możecie pokazać

a co do uwagi to musicie uważać żeby nie zrobili z tego że niszczycie murki albo poręcze jak robisz "pedal grind'a" :P
ping
Kontakt:

Post autor: ping »

pokaż co Tarchomin potrafi...:P
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

ja moge ale zalezy kiedy... cos sie zawsze pokaze. duze loty moga byc... bardzo chetnie gg3108496

pozdro Mokotow Rzadzi:P
www.hcfr.pl !!
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Myle że powinniście sie pokazać żeby Bikerzy nie byli już organizacją Underground'ową ale niestety do was nie moge dołączyć ze wzglądu na to że najlepszy nie jestem i sprzętem to tylko was pogrąże
The Power Is On Your Side !!!
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

ja bym tu uwazal... tvn ma w swoim zespole chyba najbardziej skurwialych dziennikarzy ktorzy wejda do czyjegos grobu zeby nakrecic sensacyjny material. To sie tyczy rowniez programu 'uwaga'. Jesli Groobemu uda sie tak zmienic tor programu, zeby pokazywal nas na plus, to jestem za. W innym wypadku zalecalbym daleko idaca ostroznosc. Jeszcze pozniej beda nas policjanci ganiali za jazde po trawnikach i straszenie pieskow staruszek :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

No ba. Ciekawy pomysl. Ale musi to byc mega zrobione bo te pizdy z TVN-u pewnie wytna co lepsze i ostrzejsze tricki i wsadza tylko skoki z dwoch schodkow :/
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

umow sie z nimi ze beda z toba konsultoawc w jakis sposob to co pokaza i wtedy jak beda z nas chcieli jakas halastre zrobic to wiesz...

btw ma byc tylko street czy tez jibbing i Fr?
http://bodzio.pinkbike.com/
Wiedzmin
Kontakt:

ja powiem tak, niech oni nakreca, pokaza nam wersje finalna i sie wtedy zgodzic jak nas pokaza w dobrym swietle :]
teh_pwnerer
Wiedzmin
Kontakt:

a no i kontakt ze mna gg: 1171408
teh_pwnerer
MARCIN [OMT]
Kontakt:

Post autor: MARCIN [OMT] »

Mysle ze oni to spie***** tzn. wymysla cos w stylu ze dewastujemy murki,lawki itp.Pewnie pokaza kilka plusow ale i minusow tez kilka wynajda.Ja bym sie trzymal z daleka od ,, UWAGI" bo maga tylko pogorszyc opinie o bikerach.Szczegulnie ze stare klempy nie moga spac wieczorem i ogladaja takie glupoty a potem sie im to sni po nocach i roznosza plotki na drugi dzien...
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

Fat Pig'u : wydaje mi sie ze niech nagraja profesjonalna kamera te triki co sa na filmiku z przed kilkunastu miesiecy [tam gdzie przeskakujesz nad barierka i ladujesz 2metry nizej] 360 na hopie

wogole pokazcie sie z jak najlepszej strony

pokazac pedal kicka na torach [koniecznie!!!] moze pozerskieale to super wyglada :D
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

pozdor i dajcie znac kiedy bedzie emisja :D

pozdro i szacunken
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Ja do Tvn'u nic nie mam :)
No niby fajna sprawa taki program w Uwadze ale to jest program o takij troch innej tematyce no i jeszcze z was zrobią jakichś holliganów ;(
piernik
Kontakt:

Post autor: piernik »

Swinia zapodawaj do tvnu, chce cie zobaczyc w telewizji zeby powiedziec mamie ze to moj kumpel....

wee aaare the truuee belieeevers!!!!!
[url=http://www.drozdowicz.com]drozdowiczdotcom[/url]
ODPOWIEDZ