Tanie stery zintegrowane

Lucid
Kontakt:

Tanie stery zintegrowane

Post autor: Lucid »

Siema, w mk biku znalazłem te stery http://www.mkbike.com.pl/index.php?id=o ... ery&o=3798
Ma je może ktos z was??Jak tak to napiszcie czy warto je kupic. Dzieki, pozdro.
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Pewnie jakieś Stery z dolej półki nie poszalejesz na nich zbytnio. Ale jak nie będziesz ich tak katował to powinny troche wytrzymać a jak myślisz o Hardcore ;) to lepiej dozbieraj kase na lepsze
The Power Is On Your Side !!!
Lucid
Kontakt:

teraz mam jakies na maszynówkach co miały byc zajebiste a łożyska sie rozjebały i nie da sie takich dokupic, poczekamy moze ktos takie ma to sie wypowie...
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

Te stery maja zapewne stalowe miski i bierznie wiec pewnie ne przyzyja dluzej nic 3 miechy. Mi sie wlasnie ostatnio takie cudo rozpadlo <co prawda nie wewnetrzne> ale tez "tanie" Kupilem stery NECO na maszynach i jak narazie bez problemow. Raz skrecone i na cale zycie tak zostanie :P
pzdr.
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
Lucid
Kontakt:

chciał bym zeby sie ktos wypowiedział kto je ma, bo wiem ze w raczej kazdy sygeruje sie ceną, a utarło sie ze co tanie to hu*owe, ale nie zawsze tak jest...
kuk
Kontakt:

Post autor: kuk »

Ja mam takie stery w dragstarze. Jak za swoją cene nie są złe wytrzymały 3 miechy. Jak nie masz kasy na nic innego to bierz
Lucid
Kontakt:

wytrzymały 3 miechy czyli ze co?? co sie z nimi stało?? pękłay?? bierznie sie wyrobiły?? rozumiem ze w maszynówkach mogą sie łożyska rozwalic ale w takich sterach, a jak na nie patrze to konstrukcja prosta jak budowa cepa, co sie może zepsuc??
Lucid
Kontakt:

każdy napisał ze hu*owe te stery a nikt nie moze napisac co sie w nich popsuje po 3 miesiącach???
Lucid
Kontakt:

pisze jeszcze raz...jak możecie to napiszcie mi co sie może rozwalic w tych sterach, kazdy objechał a nikt mi nie napisał dlaczego, czekam na odpowiedz i pozdro...
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

a ja mam inny problem. jak narazie steryte trzymaja sie tylko podczas zmiany ramy zginela mi dolna bierznia nabijana na rure sterowa odtych sterow
nie moge dopasowac innej i ciagle mam luzy.
moze ktos ma taka bierznie niepotrzebna. przecytalem ze juz kilku osobom sie rozwalily te stery.
ja tylko podrzebuje dolnej bierzni nabijanej na rure sterowa.
POMOZECIE ? moge nawet zaplacic
sikun jestes...
Lucid
Kontakt:

pchlaa czy to są te stery o które mi chodzi??długo je masz?? da sie dokupic do nich te niby łożyska co są w srodku?? moze jak nie masz skąd wziąc bierzni to idz do tokarza daj starą na wzrór i ci zrobi za kilkanascie złoty...
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

nie wiem czy sa to dokladnie te stery. kampsel mam z VP i gorna "pokrywka" tez. wydaje mi sie ze to nie sa te, moje nie byly tak doszczetnie do rozebrania. mam chyba "cadrige system" z reszta do konca nie wiem
zaraz musze je wybic bo ramka do malowania idzie wiec zobacze, ale cos mi sie zdaje ze nie mozna ich tak dkladnie rozebrac jak te co pokazales.
z reszta radze ci zainwestowac w stery jakies lepsze, juz za 100zl mozna kupich richey'a zintegrowane a one powinny ci posluzyc.
uwierz mi, luzy na sterach to denerwujaca srpawa
sikun jestes...
Lucid
Kontakt:

pchlaa a gdzie widziałes richey'e?? luzy jak luzy wqrwiające są ale posłuchał bys to cykanie z łożysk maszynowych co sie przenosi na całą rame to bys szału dostał, ja z nerwów juz kopałem te stery :O, nic to nie dało ale sie wyżyłem...
Lucid
Kontakt:

dobra znalazłem juz te richey'e ale one są na maszynówkach a je chce cos zwykłego, zobaczymy poszukam cos moze cos znajde...
kuk
Kontakt:

mam je po prostu od 3 miechów sorry ale dla mnie stery dopóki się nie rozwalą to sa dobre i ciężko jest odróżnić maszynówki od kulkowych
Lucid
Kontakt:

kuk kulkowe stery to takie w których widac kulki i da sie je wyjąc, a maszynówki to takie w których masz normalne łożyska z kulkami w srodku, tak że wyjmujesdz łożysko i wkładasz nowe bez babrania sie w smarze...ja mam maszynówki ale takie dziadowskie ze nie da sie dokupic takich łożysk:(
HellboY_
Kontakt:

Post autor: HellboY_ »

Lucid widze ze nikt Ci nie odpowiedzial konkreta hmm ja mam podobne stery w dragstarze kupilem je w czechach za chyba 450 koron czy cos takiego tylko ze te moje sa z Cane creeka a na mk biku nie ma firmy nie wiem co Ci o nich powiedziec bo mam je dopiero od 2 miechów i jak narazie sie trzymia chodza bez zarzutów ale ich nie katuje konkretnie :D

ale nie gwarantuje ze te moje to te same co na mk bike bo jak mowilem wczesniej moje sa z cane creek i mialy do tego jeszcze
kapsel srube i gwiazdke najlepiej jedz do czech tam maja troche tansze stery przynajmiej :D

no to tyle pozdro
kuk
Kontakt:

sorki że nie napisałem dokładnie ale byłem nie używalny. stery mam od 3 miechów właśnie w dragstarze i też z mk bike i narazie wytrzymują w miare ostrą jazde( nie skacze na dircie itp.)
ODPOWIEDZ